25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalManchester City, victorie la scor de forfait cu Everton. „Cetățenii”, aproape de...

Manchester City, victorie la scor de forfait cu Everton. „Cetățenii”, aproape de un nou titlu în Premier League

Manchester City a făcut un nou pas spre câştigarea titlului în Premier League, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul lui Everton.

Victoria echipei antrenate de Pep Guardiola a fost adusă de golurile lui Ilkay Gundogan (minutele 37 şi 51) şi Erling Haaland (39). Gundogan, care în etapa trecută s-a remarcat cu o dublă şi un penalty ratat, a pasat decisiv la reuşita lui Haaland.

City are șansa unei triple istorice în acest sezon, fiind de asemenea în cursă pentru câştigarea Ligii Campionilor şi a Cupei Angliei.

Manchester City are 85 de puncte în clasament, cu 4 puncte mai mult decât a doua clasată, Arsenal. Pe următoarele locuri, la mare distanţă, sunt Newcastle United, 66 de puncte, Manchester United, 66 de puncte, şi Liverpool, 62 de puncte, toate după 35 de jocuri.

Everton este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, la un punct de următoarea clasată, Leeds United, şi la 2 puncte de Leicester City. Lanternă roşie este Southampton, care este retrogradată matematic în Championship.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă