8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFotbalManchester City, victorie la scor de forfait cu Everton. „Cetățenii”, aproape de...

Manchester City, victorie la scor de forfait cu Everton. „Cetățenii”, aproape de un nou titlu în Premier League

Manchester City a făcut un nou pas spre câştigarea titlului în Premier League, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul lui Everton.

Victoria echipei antrenate de Pep Guardiola a fost adusă de golurile lui Ilkay Gundogan (minutele 37 şi 51) şi Erling Haaland (39). Gundogan, care în etapa trecută s-a remarcat cu o dublă şi un penalty ratat, a pasat decisiv la reuşita lui Haaland.

City are șansa unei triple istorice în acest sezon, fiind de asemenea în cursă pentru câştigarea Ligii Campionilor şi a Cupei Angliei.

Manchester City are 85 de puncte în clasament, cu 4 puncte mai mult decât a doua clasată, Arsenal. Pe următoarele locuri, la mare distanţă, sunt Newcastle United, 66 de puncte, Manchester United, 66 de puncte, şi Liverpool, 62 de puncte, toate după 35 de jocuri.

Everton este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, la un punct de următoarea clasată, Leeds United, şi la 2 puncte de Leicester City. Lanternă roşie este Southampton, care este retrogradată matematic în Championship.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă