26.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalJose Mourinho a aterizat la Istanbul! „The Special One” o va antrena...

Jose Mourinho a aterizat la Istanbul! „The Special One” o va antrena pe Fenerbahce

Antrenorul portughez Jose Mourinho a aterizat la Istanbul și va semna un contract cu Fenerbahce, formație care a pierdut titlul de campioană în fața celor de la Galatasaray. „The Special One” va avea la dispoziție un buget de transferuri de 100 de milioane de euro.

„Bună seara fanilor Fenerbahce, ne întâlnim duminică la Kadikoy (cartierul Istanbul din partea asiatică în care se află clubul) ca să începem călătoria împreună”, a spus antrenorul în vârsta de 61 de ani pe rețeaua X (fostul Twitter), într-un videoclip difuzat şi pe site-ul oficial al clubului.

Aducerea lui Mourinho pe banca tehnică a fost anunțată deja în urmă cu două săptămâni şi de Aziz Yildirim, candidat la preşedinţia lui Fenerbahce, care i-ar fi oferit antrenorului portughez Jose Mourinho un contract din sezonul viitor.

Aspirantul la fotoliul prezidenţial menţiona că s-a întâlnit deja cu antrenorul portughez, dar nu au discutat termenii economici ai unui eventual acord. Yildirim i-ar fi promis fostului antrenor al echipelor Real Madrid, Chelsea sau AS Roma un buget de 100 de milioane de euro pentru a forma o echipă competitivă.

Cea mai titrată echipă din istoria fotbalului turc, cu 28 de titluri naționale, Fenerbahce s-a clasat pe locul secund în Superliga Turciei. Formația din Istanbul nu a mai cucerit campionatul de un deceniu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Coreea de Nord susține că a testat cu succes o rachetă cu focoase multiple

Coreea de Nord a reuşit ieri testul unei rachete cu focoase multiple, a informat joi agenţia de stat nord-coreeană KCNA.Regimul de la Phenian "a...

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT...
Ultima oră
Pe aceeași temă