18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbalGică Popescu, despre șansele Farului la titlu: „Presiunea nu este la noi”

Gică Popescu, despre șansele Farului la titlu: „Presiunea nu este la noi”

Fostul mare internațional Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a declarat că formația sa nu va juca sub presiune în play-off-ul Ligii 1, deoarece, spre deosebire de contracandidate, „marinarii” nu și-au stabilit ca obiectiv câștigarea titlului.

Prezent la sediul Muzeului Fotbalului din Capitală, acesta a declarat: „E un lucru extraordinar să terminăm sezonul regulat pe locul 1. La începutul sezonului credeam că este un vis, dar atunci când crezi şi faci lucrurile aşa cum trebuie, rezultatele vin. Noi sperăm să continuăm parcursul extraordinar şi în play-off, pentru că începe o altă competiţie. Dar presiunea nu este la noi, pentru că nu am avut ca obiectiv câştigarea campionatului, ci calificarea în play-off”.

În opinia sa, FC U Craiova 1948 este favorită în a ocupa ultimul loc care asigură participarea în play-off. „Cred că FC U Craiova are prima şansă la calificarea în play-off după cum am văzut eu ultimele meciuri, ca evoluţie, ca jucători, iar în partida cu Sepsi OSK două rezultate din trei le sunt favorabile, adică egalul şi victoria. Deci o văd pe FC U Craiova favorită”, a explicat el.

Gheorghe Popescu speră ca lucrările de construcţie la noul stadion din Constanţa să înceapă în toamnă. „E un lucru extraordinar pe care noi îl aşteptăm de mult timp. Ne bucurăm că s-a definitivat şi cu demolarea, în sensul că s-a stabilit compania care se va ocupa. Sperăm noi ca în toamnă să înceapă construcţia noului stadion. Deci vom sărbători câştigarea campionatului pe actualul stadion de la Ovidiu”, a spus acesta.

Fostul căpitan al echipei naţionale a României a efectuat, marţi dimineaţă, o vizită la Muzeul Fotbalului din Capitală împreună cu membrii Comisiei de Tineret şi Sport din Senatul României.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă