17.8 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalGeorge Pușcaș a dat cărțile pe față în urma scandalului de națională!...

George Pușcaș a dat cărțile pe față în urma scandalului de națională! „Vreau să clarific totul!”

În ultimele zile, au circulat speculații despre o posibilă plecare a lui George Pușcaș din cadrul echipei naționale a României.

Atacantul a ieșit în față pentru a dezamorsa aceste zvonuri și a clarifica situația.

George Pușcaș a fost nevoit să lămurească publicul după ce au apărut informații conform cărora ar fi dorit să părăsească echipa națională înainte de meciul cu Lituania. Într-o postare pe rețelele de socializare, Pușcaș a explicat că, după ce a fost informat că nu va face parte din lotul pentru acel meci, clubul său, Bodrumspor, i-a cerut să revină mai repede pentru a participa la antrenamentele echipei sale.

George Pușcaș explică detaliile incidentului

Pușcaș a întrebat team manager-ul echipei naționale dacă poate pleca mai devreme, crezând că acest lucru ar fi conform regulamentului UEFA. Totuși, a fost informat că selecționerul Mircea Lucescu dorea să rămână până la finalul acțiunii, iar Pușcaș a acceptat fără a contesta decizia.

În mesajul său, Pușcaș a subliniat că echipa națională este extrem de importantă pentru el și că nu ar refuza niciodată o convocare sau o decizie a selecționerului. El a adăugat: „Referitor la informațiile care au apărut în mass media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa naționala și țara mea consider că este datoria mea să ies în față și să explic!

Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după. L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.

La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România!

Hai, România!”

George Pușcaș, cu 44 de selecții și 11 goluri pentru echipa națională, joacă în prezent în Superliga Turciei pentru Bodrumspor. Cota sa de piață este estimată la 1,5 milioane de euro.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Adolescent de 14 ani, drogat, prins în timp ce conducea un moped furat

Minorul furase mopedul și avea un pasager în vârstă de 11 ani. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au oprit, după ce au observat că...

Adolescent de 14 ani, drogat, prins în timp ce conducea un moped furat

Minorul furase mopedul și avea un pasager în vârstă de 11 ani. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au oprit, după ce au observat că...

Cod galben de ploi torențiale pentru 9 județe din țară

Avertizarea meteo este valabilă pentru joi, în intervalul 19 septembrie, ora 03 – 19 septembrie, ora 18 În Moldova și în nordul Dobrogei vor fi perioade...
Ultima oră
Pe aceeași temă