20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Paola Saulino a renunțat la haine pentru Napoli

GALERIE FOTO. Paola Saulino a renunțat la haine pentru Napoli

Se pare că există o nouă modă printre fanele înfocate ale fotbalului: să vină dezbrăcate la meciurile favoriților. După ce Arabella Mia a apărut la partida dintre Arsenal și Wolverhampton purtând doar o pereche de tanga și niște vopsea pe corp, o altă divă i-a urmat exemplul. Este vorba despre Paola Saulino, cea mai sexy admiratoare a noii campioane a Italiei, Napoli.

Actriță, model OnlyFans și superfană a echipei italiene, Paola a renunțat de tot la inhibiții și haine la ultimul meci al sezonului pe teren propriu jucat de favoriții săi. Tânăra și-a vopsit corpul în culorile clubului de la poalele Vezuviului și a apărut pe Stadio „Diego Armando Maradona” în toată splendoarea, fără nimic altceva pe ea. Italianca a împărtășit și câteva videoclipuri pe Instagram. „Napoli campioană! Am muncit atât de mult pentru a sărbători acest moment”, a menționat bruneta la descrierea postării cu pricina.

Mai mult, pentru a celebra faptul că Napoli a câștigat titlul în Serie A după o „secetă” de 33 de ani, Paola, care își taxează abonații de pe OnlyFans cu suma de 50 de dolari lunar, le-a oferit tuturor o reducere de 80%.

Dar asta nu a fost tot! La câteva zile după ce a făcut senzație în Italia, tânăra cu forme bombastice a uimit din nou. Paola a vizionat pe viu finala UEFA Champions League dintre Manchester City și Inter, câștigată de englezi cu scorul de 1-0. Aceasta a întors toate privirile cu apariția sa extrem de sexy de la Istanbul. Paola a purtat un sutien minuscul, galben, și o fustă scurtă, iar urmăritorii de pe Instagram s-au întrecut în comentarii.

„Sutienul se chinuie mai mult decât Acerbi cu Haaland!”, a scris un urmăritor. „Așa îl distragi pe De Bruyne!”, a glumit un fan. „Dacă te-ai dus acolo să îl derutezi pe Haaland e ok!”, a mai scris un altul.

Dacă Napoli, care a fost eliminată în „sferturi” de AC Milan, ar fi reușit să pună mâna și pe Champions League, bruneta era hotărâtă să facă turul orașului italian complet goală, într-un autobuz supraetajat.

Paola Saulino a devenit celebră după ce în 2016 a promis să le ofere un sex oral tuturor celor care au votat „Nu” la referendumul constituțional din Italia. Și chiar s-a ținut de cuvânt. Aceasta a organizat un turneu, intitulat „Pompatour”, care a început în ianuarie 2017 şi s-a încheiat în februarie. Prestaţiile bombei sexy, peste 400 la număr, au avut loc în locaţii private, iar beneficiarii au trebuit să prezinte dovada votului.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă