7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Arabella Mia a mers dezbrăcată la meciul lui Arsenal

GALERIE FOTO. Arabella Mia a mers dezbrăcată la meciul lui Arsenal

Celebrul model OnlyFans Arabella Mia i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a apărut la meciul dintre Arsenal și Wolverhampton, din ultima etapă de Premier League, îmbrăcată doar cu o pereche de tanga și niște vopsea pe corp.

Arsenal s-a impus cu scorul de 5-0 în ultima etapă din Premier League, împotriva celor de la Wolverhampton, dar a încheiat sezonul într-o notă dezamăgitoare. Deși au fost în fruntea clasamentului pentru mult timp, elevii lui Arteta au capotat pe final și au terminat pe poziția a doua, în urma celor de la Manchester City.

Cu toate acestea, suporterii echipei londoneze au avut ocazia să uite de supărări. Atenția acestora a fost acaparată de apariția sexy a Arabellei, și ea o fană înfocată a „tunarilor”. Ținuta – sau lipsa acesteia – consta doar într-o lenjerie albă, cu restul corpului acoperit de vopsea alb-roșie, ce imita echipamentul echipei londoneze.

Cunoscută de cei peste 200.000 de urmăritori de pe Instagram ca GreenGirlBella, aceasta a devenit instant virală pe rețelele de socializare. „Prieteni, am fost la meciul lui Arsenal dezbrăcată. Am stat acolo 3-4 ore, am intrat pe stadion, am discutat cu fanii. Am întâlnit și câțiva oameni faimoși. Am vorbit cu ei, fiind complet goală! Doar cu niște vopsea. A fost o nebunie”, a transmis Arabella Mia.

Întrebată apoi despre decizia de a apărea în costumul inedit, bomba sexy a declarat: „Mă gândeam la modul în care obișnuiam să experimentez cu vopseaua corporală în facultate și mi-am spus că ar fi atât de tare (n.r. să fac asta)”. Dezinhibată din fire, blonda a documentat întreg procesul de costumare și a postat videoclipul pe YouTube. Se pare că Arabella a fost pictată timp de patru ore de mai mulți oameni din echipa ei pentru ca „echipamentul” să arate perfect înainte de apariția pe stadionul Emirates.

Apariția incendiară a Arabellei a avut și un mesaj mai profund, legat de pozitivitatea corporală: „Întotdeauna am avut un corp cu forme… dar ăsta a fost mai mult un semn pentru a le arăta oamenilor că, știi, de fapt nu contează. Cum ar fi, pielea ta este pielea ta și corpul tău este corpul tău.”

Arsenal a terminat sezonul pe poziția secundă, cu 84 de puncte, cel mai mare număr de puncte din ultimii 19 ani. În stagiunea 2003/2004, „tunarii” se încoronau campionii Angliei după un sezon fără înfrângere, la capătul căruia adunau 90 de puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă