27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Belle Olivia, avertisment pentru soțiile de fotbaliști

GALERIE FOTO. Belle Olivia, avertisment pentru soțiile de fotbaliști

Belle Olivia, una dintre cele mai bogate creatoare de conținut din lume, le-a pus în alertă pe soțiile fotbaliștilor din Premier League, după ce a afirmat că are o grămadă de dovezi că aceștia sunt infideli.

Belle, irlandeza de 21 de ani care a câștigat milioane de euro în ultimii trei ani de pe urma conținutului deocheat pe care îl postează pe internet, a trimis un mesaj de avertisment către toate soțiile de fotbaliști din Anglia. Conform afirmațiilor creatoarei de conținut XXX, o parte dintre jucătorii de top din Premier League calcă strâmb.

Bomba sexy susține că are o mulțime de dovezi care să îi probeze afirmațiile, dar spune că nu vrea să fie o distrugătoare de case, așa că nu le face publice. Totuși, Belle le îndeamnă pe partenerele fotbaliștilor să înceapă să verifice istoricul online și mesajele pe care aceștia le trimit.

Blondina spune, de asemenea, că acestea trebuie să fie atente la „telefoanele de unică folosință” pe care iubăreții le ascund și le folosesc pentru a le trimite mesaje fetelor pe care le agață.

Diva care locuiește în Manchester și se laudă că își plătește chiria lunară cu câștigurile din 10 minute de conținut erotic a declarat recent: „Am fost foarte dezgustată în ultima vreme de numărul de fotbaliști care au luat legătura cu mine și care au soții și iubite”.

„Discută cu mine de multe ori după ce se abonează la feed-urile mele online și îmi cer să le trimit conținut personalizat, așa că ajung la un nivel la care le știu numele. Apoi, când îi caut, se dovedește că au iubite, soții și copii”, susține Belle.

„Chiar nu vreau să-i numesc și să-i fac de rușine pe acești băieți – nu sunt o distrugătoare de căsnicii. Ceea ce vreau să se întâmple este ca toate soțiile și iubitele de fotbaliști să pună în aplicare o politică conform căreia partenerii lor trebuie să fie total deschiși cu privire la viața lor digitală. (…) Am vorbit cu fotbaliști care mi-au spus că au mai multe numere de telefon pe care le folosesc pentru a-mi vizualiza conținutul și a-mi trimite mesaje”, a mărturisit blondina cu forme bombastice în cadrul unui podcast.

Belle Olivia a ajuns recent pe prima pagină a ziarelor pentru că a primit 100.000 de lire sterline de la unul dintre cei mai mari fani ai ei – un om de afaceri francez pe care nu l-a numit – pentru a-i trimite o pereche de lenjerie intimă, pe care acesta să o trimită ulterior în spațiu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă