32.9 C
București
sâmbătă, 6 iulie 2024
AcasăSportFotbalFRF a decis! Pe ce stadion se vor disputa meciurile naționalei din...

FRF a decis! Pe ce stadion se vor disputa meciurile naționalei din luna septembrie

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat UEFA că ambele partide pe care tricolorii le au programate pe teren propriu în luna septembrie se vor disputa pe Arena Națională.

Echipa națională a României va disputa în luna septembrie două meciuri în preliminariile EURO 2024. Tricolorii vor întâlni pe 9 septembrie Israelul, iar pe 12 septembrie, pe Kosovo. Ambele jocuri se vor juca pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Până atunci, drumul tricolorilor spre turneul final continuă cu două deplasări în luna iunie.

În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naționala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveției.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Minoritățile sexuale, vinovate de fertilitatea scăzută. Declarația controversată a unui demnitar european

Martina Šimkovičová, ministrul slovac al Culturii, a afirmat într-un interviu că minoritatea LGBTQ+ este responsabilă pentru scăderea ratei fertilității din Europa. Aceste declarații au...

Două avioane F-16, ridicate în aer după un atac cu drone la granița României

Ministerul Apărării a anunțat sâmbătă că, în urma unor noi atacuri rusești asupra unor obiective din Ucraina, două aeronave F-16 ale Forțelor Aeriene Române...
00:01:57

Noii miniștri ai Marii Britanii sosesc la 10 Downing Street pentru o ședință de cabinet cu noul prim-ministru ales, Keir Starmer.

Flancat de viceprim-ministrul său, Angela Rayner, în stânga sa și de secretarul cabinetului, Simon Case, în dreapta sa, Starmer a început prin a spune...
Ultima oră
Pe aceeași temă