20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Ștefan a revenit la Sepsi OSK

Florin Ștefan a revenit la Sepsi OSK

Sepsi OSK a anunţat că l-a „repatriat” pe Florin Ştefan de la Rapid, jucătorul urmând să suplinească la formația covăsneană plecarea lui Andreas Dumitrescu, vândut la Slavia Praga.

„Florin Ştefan este, din nou, jucătorul echipei Sepsi OSK, fundaşul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Florin Ştefan, care a evoluat ultima oară pentru FC Rapid, a mai jucat pentru echipa noastră în perioada 2018-2021”, informează clubul covăsnean pe pagina oficială de Facebook.

Ştefan îl va înlocui astfel pe Andres Dumitrescu, fundaş stânga cedat definitiv, luni seara, de Sepsi OSK la echipa cehă Slavia Praga.

Florin Ștefan a mai evoluat și pentru CFR Cluj, în sezonul 2021-2022.

Tot marţi, Sepsi OSK a anunţat împrumutul mijlocaşului Nistor Akos la divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă