10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFC Liverpool merge în finala Cupei Ligii. „Cormoranii” au remizat în returul...

FC Liverpool merge în finala Cupei Ligii. „Cormoranii” au remizat în returul cu Fulham

FC Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii engleze, după ce a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Fulham, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

„Cormoranii”, care câştigaseră cu 2-1 meciul tur, pe teren propriu, au deschis scorul pe stadionul Craven Cottage prin columbianul Luis Diaz (11), însă londonezii au restabilit egalitatea în repriza secundă, prin fundaşul central francez Issa Diop (76), iar apoi au forţat fără succes înscrierea celui de-al doilea gol, pentru a duce meciul în prelungiri.

Liverpool accede astfel în finală, cu scorul general de 3-2, urmând să înfrunte în ultimul act o altă echipă londoneză, Chelsea, care a surclasat-o marţi, cu 6-1, pe Middlesbrough, în returul semifinalei, pe Stamford Bridge, în condiţiile în care formaţia de ligă secundă reuşise să se impună la limită, cu 1-0, în prima manşă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă