23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSportFotbal„Divorț” în capitala Franței. PSG se desparte de Lionel Messi

„Divorț” în capitala Franței. PSG se desparte de Lionel Messi

Formația franceză Paris Saint-Germain a anunțat că nu îi va mai prelungi contractul superstarului argentinian Lionel Messi, scadent în vara acestui an.

Această decizie vine imediat după ce șefii grupării de pe Parc des Princes l-au suspendat pe fotbalistul sud-american pentru două săptămâni deoarece a plecat în Arabia Saudită fără acordul conducerii.

Campion mondial cu selecţionata Argentinei, Messi are interdicţia de a juca sau a se antrena alături de colegii săi de la PSG, fără să fie plătit în timpul acestei suspendări.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia anunță cucerirea unei localități în estul Ucrainei, regiunea Donețk

Rusia a anunţat sâmbătă că forţele sale au cucerit un sat în regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, în timp ce Moscova continuă să avanseze...
00:01:57

Noii miniștri ai Marii Britanii sosesc la 10 Downing Street pentru o ședință de cabinet cu noul prim-ministru ales, Keir Starmer.

Flancat de viceprim-ministrul său, Angela Rayner, în stânga sa și de secretarul cabinetului, Simon Case, în dreapta sa, Starmer a început prin a spune...

Minoritățile sexuale, vinovate de fertilitatea scăzută. Declarația controversată a unui demnitar european

Martina Šimkovičová, ministrul slovac al Culturii, a afirmat într-un interviu că minoritatea LGBTQ+ este responsabilă pentru scăderea ratei fertilității din Europa. Aceste declarații au...
Ultima oră
Pe aceeași temă