21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj și-a prezentat al patrulea transfer al iernii. Cine este fotbalistul...

CFR Cluj și-a prezentat al patrulea transfer al iernii. Cine este fotbalistul acontat de ardeleni

CFR Cluj a anunțat transferul mijlocașului ivorian Kader Keita. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani vine la echipa din Gruia de la formația turcă Sivasspor, fosta adversară a ardelenilor din Conference League.

Mijlocaşul ivorian, în vârstă de 23 de ani, a fost crescut în Franţa, la academia celor de la LOSC Lille. Ulterior, Kader a evoluat în primul eşalon din Belgia, la KVC Westerlo, dar şi în prima ligă a Elveţiei, pentru FC Sion.

În ultimul an şi jumătate, Keita a fost jucătorul formaţiei turce Sivasspor, fostă adversară a clujenilor în Europa Conference League, pentru care a bifat 31 de apariţii.

Kader Keita a adunat trei prezenţe la echipa naţională a Cote d’Ivoire, cu care a participat şi la Jocurile Olimpice.

Keita este al patrulea transfer al echipei CFR Cluj în această iarnă, după internaţionalul marocan Omar El Kaddouri (PAOK Salonic), fundaşul ucrainean Alan Aussi (Ponferradina) şi de fundaşul croat Petar Mamic (Zalgiris Vilnius). Gruparea prahoveană s-a despărţit până acum de jucătorii Ziv Morgan şi Ievhen Konoplianka.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă