12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalCampioana Arabiei Saudite a pus ochii pe Alexis Sanchez

Campioana Arabiei Saudite a pus ochii pe Alexis Sanchez

Internaţionalul chilian Alexis Sanchez este foarte aproape de a semna cu campioana en titre a Arabiei Saudite, Al-Ittihad, la care evoluează și Karim Benzema.

Sanchez este dorit de Marcelo Gallardo, noul antrenor al echipei saudite Al-Ittihad.

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani se află sub contract până în vară cu Inter Milano, unde are statutul de rezervă, Inzaghi preferându-i în atac pe argentinianul Lautaro Martinez şi pe francezul Marcus Thuram.

Jucătorul cu 155 de selecţii şi 51 de goluri pentru naţionala statului Chile a mai fost ofertat de Marcelo Gallardo şi în perioada în care tehnicianul a pregătit echipa argentiniană River Plate.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă