16.8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSportFotbalBayern Munchen depune plângere la UEFA după atacul asupra autocarului echipei după...

Bayern Munchen depune plângere la UEFA după atacul asupra autocarului echipei după meciul de la Barcelona!

Autocarul echipei Bayern Munchen a fost atacat cu pietre la urcarea spre Stadionul Montjuic din Barcelona, înaintea partidei cu echipa catalană.

Incidentul a fost raportat UEFA, iar autoritățile au deschis o anchetă.

Clipe de tensiune pentru Bayern pe Montjuic

Autocarul echipei Bayern Munchen a fost atacat în drum spre stadionul din Barcelona, un grup de huligani aruncând cu pietre, fapt care a dus la spargerea unui geam și avarierea ușii vehiculului. Niciun membru al echipei sau al staff-ului nu a fost rănit în urma incidentului, însă momentul a provocat îngrijorare în rândul delegației germane. După sosirea în siguranță la stadion, oficialii bavarezi au notificat UEFA, care a anunțat că va investiga acest incident, încercând să identifice făptașii și să ia măsuri pentru prevenirea unor incidente similare în viitor. Cotidianul german Bild a criticat incidentul, descriindu-l drept „atacul unor lași”.

Echipa Bayern Munchen a părăsit Barcelona în aceeași seară, continuându-și programul în perfectă siguranță pentru următorul meci de Bundesliga din weekend, în Bochum. Pe plan sportiv, Bayern a suferit o înfrângere dureroasă, cu scorul de 1-4, meci în care Raphinha a strălucit pentru Barcelona, reușind o triplă, iar fostul atacant al bavarezilor, Robert Lewandowski, a marcat împotriva echipei la care a jucat anterior. Golul de onoare pentru Bayern a fost înscris de Harry Kane, însă partida a fost marcată și de o nouă statistică negativă pentru echipa germană: a fost cel mai rapid gol primit vreodată de Bayern Munchen în Liga Campionilor.

Bayern, la cea mai dură înfrângere în Liga Campionilor din ultimul deceniu

Pentru Bayern Munchen, înfrângerea de pe Stadionul Montjuic reprezintă una dintre cele mai severe suferite în Liga Campionilor din ultimul deceniu. Din 2014, când au pierdut acasă cu 0-4 în fața lui Real Madrid.

În meciul de marți, Raphinha a marcat împotriva bavarezilor după doar câteva secunde de joc, punând capăt unei secete de 394 de minute în care Barcelona nu a reușit să înscrie împotriva lui Bayern.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Patronatele din România avertizează: deficitul bugetar în creștere afectează economia reală

Cea mai mare asociație patronală din România atrage atenția asupra impactului negativ al deficitului bugetar în creștere, subliniind că acesta scoate bani din economia...

Silviu moare, dar nu se Predoiu

Silviu Predoiu, care a fost numărul doi al Serviciului de Informații Externe până în 2018, mai nou candidat la președinția României, și-a îmbogățit...

Vladimir Putin şi Elon Musk ar ține legătura din 2022 încoace. Ce spune Kremlinul

Kremlinul a negat existența unor contacte regulate între președintele rus Vladimir Putin și miliardarul american Elon Musk, proprietarul companiei Starlink. Purătorul de cuvânt al președintelui...
Ultima oră
Pe aceeași temă