21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalArsenal a rămas fără muniție! „Tunarii” lui Arteta, învinși pe teren propriu...

Arsenal a rămas fără muniție! „Tunarii” lui Arteta, învinși pe teren propriu de Aston Villa

Arsenal a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-2, și a ratat șansa de a urca pe prima poziție în Premier League.

Golurile au venit foarte târziu şi au fost semnate de rezerva Leon Bailey, în minutul 84, şi Ollie Watkins (minutul 87).

După acest eșec, Arsenal rămâne pe poziţia a doua a clasamentului, cu 71 de puncte, la două puncte de liderul Manchester City. Pe locul 3, tot cu 71 de puncte, este Liverpool.

Aston Villa are 63 de puncte după 33 de jocuri şi se află pe locul 4, fiind tot mai aproape de prima sa calificare în Liga Campionilor. Pe locul 5 este Tottenham, cu 60 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă