13.2 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbal„Are deja două înfrângeri” - Meme Stoica îl ironizează pe Dan Șucu...

„Are deja două înfrângeri” – Meme Stoica îl ironizează pe Dan Șucu după transferul lui Bîrligea la FCSB

MM Stoica îl ironizează pe Dan Șucu după ce FCSB a câștigat duelul pentru Bîrligea

Gigi Becali (66 de ani) anunțase că Șucu a încercat să-l deturneze pe atacantul lui CFR Cluj, deși transferul la FCSB era aproape finalizat. În urma acestui eșec, Mihai Stoica a continuat ironiile la adresa Rapidului, subliniind că Dan Șucu a pierdut lupta cu Gigi Becali pentru semnătura lui Bîrligea.

Este a doua țintă majoră ratată de Rapid în această vară, după ce Louis Munteanu a ajuns la CFR Cluj pe 2,3 milioane de euro.

„Dan Șucu are două înfrângeri. Gigi l-a luat pe Bîrligea, Varga pe Louis Munteanu (n.r. – râde). Rapid l-a vândut pe Rrahmani, dar i-a vrut pe amândoi.

Gigi are o victorie și o înfrângere. Neluțu Varga n-are nicio înfrângere, dar a jucat un singur meci, apărare siciliană.

Nu mi-era teamă că nu se va face transferul lui Bîrligea. Mi-era frică să nu dea mult mai mulți bani Gigi. Că nu se oprește când se activează”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Mihai Stoica, mulțumit de transferul lui Bîrligea

Stoica l-a lăudat pe Bîrligea pentru sezonul anterior de la CFR Cluj.

„Mie-mi place foarte mult de Bîrligea, dar noi jucăm altceva față de CFR. Abordăm altfel jocurile. Dar nu poți să-i găsești defecte. Este imposibil să nu-ți placă jucătorii care dau tot mereu. Nu l-am văzut niciodată să n-aibă chef.

L-aș fi ales la începutul perioadei de mercato pe el în locul lui Louis Munteanu cu ochii închiși! Cu Bîrligea poți să faci ceva în Europa, face un presing ucigător”, a concluzionat Mihai Stoica, conform Prima Sport.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...
Ultima oră
Pe aceeași temă