12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportFotbalAnunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026.

„Este o decizie care vine din suflet. Este o mare onoare să pot antrena echipa naţională şi să lucrez cu cei mai buni jucători din ţară. Cu performanţe de succes şi pasiune avem şansa de a inspira o ţară întreagă”, a precizat Nagelsmann (36 de ani) într-un comunicat difuzat de DFB.

„Entuziasmul fanilor m-a atins cu adevărat. Împreună, vrem acum să avem un EURO reuşit pe teren propriu, suntem cu toţii angajaţi în acest sens. Apoi, sunt foarte încântat, împreună cu echipa mea de antrenori, să accept provocarea unei Cupe Mondiale”, a adăugat tânărul selecţioner german

„Este un semnal puternic pentru DFB şi pentru echipa naţională că Julian Nagelsmann va rămâne selecţioner şi după Campionatul European pe care îl vom găzdui. Pentru că se afla pe lista de dorinţe a multor cluburi mari din Europa. Acum există o securitate în planificare şi toată lumea se poate concentra pe o performanţă de succes la EURO 2024”, a precizat la rândul său preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal, Bernd Neuendorf.

După ce a antrenat-o pe Bayern Munchen mai puțin de două sezoane, Nagelsmann a devenit selecţioner al Germaniei în toamna anului trecut, cu un contract valabil iniţial până la sfârşitul EURO 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă