Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostele glorii de la Rapid și Dinamo s-au înfruntat pe teren. Ce mai fac acum Pancu și Kiriță

Fostele glorii de la Rapid și Dinamo s-au înfruntat pe teren. Ce mai fac acum Pancu și Kiriță

Daniel Pancu a marcat trei dintre cele cinci goluri ale Rapidului în poarta apărată de “câinele” Florin Prunea.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 28.12.2017 - 17:28

Foste glorii de la Rapid şi Dinamo, printre care Daniel Pancu, Marius Niculae, Vasile Caciureac, Marius Măldărăşanu, Florin Prunea sau Daniel Iftodi au participat la un meci demonstrativ în sala Rapid din București, în faţa a 700 de spectatori.

Partida care a avut loc miercuri seara s-a încheiat cu scorul de 5-5. Pentru Rapid au marcat Valentin Bădoi, Daniel Pancu (3) şi Cezar Zanfir, în timp ce pentru Dinamo au înscris Mihai Antal, Ionuţ Bălan, Laurenţiu Lică, Marius Niculae şi Gabriel Răduţă.

La Rapid au evoluat pe teren Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ştefan Nanu, Marius Măldărăşanu, Mugur Bolohan, Florin Motroc, Marian Grigore, Valentin Bădoi, Fănel Ţîră, Ionuţ Voicu, Mihai Iosif, Rodin Voinea, Nicolae Constantin, Vasile Caciureac, Cezar Zanfir Florentin Rădulescu şi Bebe Cioran. Din lotul dinamoviştilor au făcut parte Florin Prunea, Giani Kiriţă, Marius Nicolae, Daniel Iftodi, Gabriel Răduţă, Ionuţ Bălan, Laurenţiu Lică, Mihai Antal şi Vasile Zlotea.

Meciul de old boys Rapid – Dinamo a reprezentat momentul final al unei campanii susţinute de o casă de pariuri. La pauza meciului vedetă, cinci dintre finaliştii campaniei, jucători care au mizat pe meciurile din Liga I şi Liga 2, au participat la o departajare prin lovituri de pedeapsă. În poartă s-a aflat Florin Prunea iar câştigător a fost Alexandru Ciopică, din Galaţi, singurul dintre finalişti care a reuşit să-i marcheze de două ori fostului internaţional român, şi care a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei.

Ce fac acum Pancu, Caciureac și Prunea

După anii lor de glorie pe gazon, foștii fotbaliști s-au împrăștiat care-ncotro. Sunt însă și excepții, mai ales în tabăra rapidiștilor. Daniel Pancu și Daniel Niculae încă intră pe teren, ei fiind legitimați la Academia Rapid, iar Mihai Iosif a antrenat AFC Rapid până de curând. Marius Măldărușanu a fost la un pas de a deveni antrenor la Academia Rapid, însă în ultimul moment a dat înapoi și a rămas la Astra Giurgiu II. Vasile Caciureac este de luna trecută antrenor la CSM Oltenița, unde l-a înlocuit pe Valentin Negru.

Din tabăra “câinilor”, Florin Prunea a fost până de curând președinte de club la Poli Iași, iar acum a anunțat că va candida la președinția Federației Române de Fotbal. Giani Kiriță s-a depărtat de lumea fotbalului și își câștigă existența participând pe la show-uri TV.

Comentarii

loading...