32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalFCSB învinge în prelungiri pe FC Rapid București cu 3-1

FCSB învinge în prelungiri pe FC Rapid București cu 3-1

FCSB învinge dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

FCSB a deschis scorul în min. 14, când portarul Horaţiu Moldovan a respins şutul lui Darius Olaru, dar Florin Tănase a fost pe fază şi a trimis mingea în plasă.

Rapid a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Săpunaru (45+6 – penalty), după ce tot el fusese faultat în careu de Risto Radunovic.

Vicecampioana a înscris golul al doilea în min. 90+3, din penalty, prin acelaşi Tănase, după ce Săpunaru l-a agăţat în careu pe Ianis Stoica. Stoica a fost cel care a închis tabela (90+6), la capătul unui contraatac, după ce Claudiu Keşeru trimisese mingea în transversală, conform agerpres.ro.

În prima repriză, una mult mai spectaculoasă, gazdele au ratat prin Adrian Şut (10), în timp ce Rapid a avut o ocazie mare prin Antonio Sefer (37).

FCSB a avut posesia după pauză, dar a fost lipsită de inspiraţie şi nu a reuşit să îşi creeze ocazii, nici chiar în superioritate numerică până la gol, Junior Morais primind al doilea cartonaş galben în min. 76.

FCSB a învins dramatic pe FC Rapid București cu 3-1, de abia în prelungiri, dar și galeriile au dat spectacol în tribune

De remarcat că meciul a fost întrerupt în minutul 3 timp de şase minute după ce galeriile celor două echipe au aruncat pe teren cu petarde, torţe şi fumigene.

Rapidiştii au purtat la intrarea pe gazon tricouri cu chipul lui Nicolae Manea, de la dispariţia căruia s-au împlinit miercuri 7 ani.

Florinel Coman a revenit pe gazon după o pauză de patru luni, ultimul său meci datând din 23 august (FCSB – Sepsi OSK 1-1).

FCSB e neînvinsă de 13 etape, în care are 12 victorii şi un egal.

Rapid are doar o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri.

În tur, Rapid a învins cu 1-0.

FC FCSB – FC Rapid Bucureşti 3-1 (1-1), Arena Naţională – Bucureşti
Au marcat: Florin Tănase (14, 90+3 – penalty), Ianis Stoica (90+6), respectiv Cristian Săpunaru (45+6 – penalty).
Cartonaş roşu: Junior Morais (Rapid) 76.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) – CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) – LPF

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministerul Justiției, selecție pentru magistratul de legătură în Italia. Ce recomandă Gorghiu

Ministerul Justiţiei (MJ) desfăşoară, în această perioadă, procedura de selecţie a magistratului de legătură în Italia.Potrivit ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, candidaţii îşi pot depune...

Ce corp ai ca să îți spun ce costum de baie îți trebuie?

Alegerea costumului de baie potrivit poate fi o provocare, dar este important să te simți confortabilă și încrezătoare în pielea ta. Când vorbim de costume...

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...
Ultima oră
Pe aceeași temă