Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Everton își face stadion. Cât va costa noua casă a "Caramelelor"

Clubul Everton a prezentat planurile noului stadion pe care doreşte să-l construiască şi care ar urma să coste 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a 560 de milioane de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

26.07.2019 - 16:23

Dacă Liverpool a decis să-şi modernizeze arena, celebra Anfield, concitadina Everton îşi construieşte un nou stadion, cu o capacitate ce va fi cuprinsă între 52.000 şi 62.000 de locuri, în funcţie de configuraţia aleasă.

Arena va fi amplasată pe malul râului Mersey, care face parte din patrimoniul UNESCO. Partea inferioară va fi construită din cărămidă, pentru a se integra cu arhitectura zonei docurilor, iar partea superioară va avea un aspect modern şi va fi realizată din oţel şi sticlă.

Înainte de începerea lucrărilor, care vor dura cel mult 36 de luni, potrivit estimărilor, conducătorii clubului din Premier League vor demara o consultare publică privid proiectul.

Stadionul Goodison Park, "casa" celor de la Everton din 1892, ar urma să fie demolat, iar pe locul arenei va fi ridicat un centru de afaceri, spaţii comerciale şi locuinţe.

Comentarii