35 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSportDragnea: Sunt un om disciplinat, susţin decizia partidului de susţinere a lui...

Dragnea: Sunt un om disciplinat, susţin decizia partidului de susţinere a lui Tăriceanu

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că susţine decizia de sprijinire a candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia Senatului de către PSD, întrucât este “un om disciplinat”.

“Vreau să spun un lucru important: este o decizie pe care eu o susţin. Sunt un om disciplinat”, spus Dragnea, acesta fiind singurul comentariu al său pe tema susţinerii lui Tăriceanu de către PSD la şefia Senatului, acordat la insistenţele jurnaliştilor.

Dragnea le-a spus, anterior, jurnaliştilor, că nu discută pe acest subiect.

Întrebat, totodată, dacă în PSD se discută despre un tandem Ponta – preşedinte, Tăriceanu – premier, Dragnea a evitat un răspuns tranşant.

“Credeam că mă întrebaţi lucruri serioase, parcă sunt mama Omida…”, a răspuns Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că nu crede că PSD îl va susţine luni pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, el arătând că va fi greu pentru PSD să îl susţină pe acesta la prezidenţiale.

Dragnea a mai declarat, duminică seară, că Victor Ponta va trebui să candideze la Preşedinţia României, el arătând că decizia aceasta va fi luată personal de premier, şi nu de altcineva din PSD.

Cele mai citite

Legi importante în Sănătate și Agricultură, promulgate de Iohannis. Continuă pensionările de magistrați

Președintele Klaus Iohannis promulgat legi importante în domeniile Sănătate și Agricultură și a continuat seria de eliberare din funcție a unor magistrați. Potrivit unui comunicat...

FOTO. Accident cu cinci morți și un rănit, în județul Suceava

Un accident rutier soldat cu cinci morţi şi un rănit s-a produs, în această dimineaţă, pe raza localităţii Cumpărătura din judeţul Suceava, au informat...

Avancronica optimei de finală de la EURO 2024 dintre România și Olanda

Naționala de fotbal a României se află în fața unei performanțe istorice la un turneu final al Campionatului European, Tricolorii putând depăși pentru prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă