23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportDragnea, ATAC la ministrul Finanţelor. Ce trebuia să facă şi nu a...

Dragnea, ATAC la ministrul Finanţelor. Ce trebuia să facă şi nu a făcut Teodorovici

Liviu Dragnea, vicepreşedintele interimar al PSD, a declarat, joi, la conferinţa de presă care a urmat întâlnirii liderilor Coaliţiei pe Codul Fiscal că în cadrul negocierilor tehnice ministrul Finanţelor a avut un mandat de “să asculte şi să explice“, arătând că aceasta a greşit dacă a anunţat că există consens pe tema Codului Fiscal.

Domnul Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, să asculte şi să furnizeze toate datele tehnice. A greşit dacă a anunţat la sfârşitul întâlnirii că s-a convenit ceva, pentru că decizia se ia la nivel politic. Nu cred că domnul Teodorovici şi-a asumat. Eu l-am rugat pe domnul Teodorovici, după ce l-am consutat pe Victor Ponta, că, în mod firesc, Ministerul Finnţelor să fie prezent la întâlnirea tehnică“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat de faptul că Eugen Teodorvici a declarat, la finalul întâlnirii tehnice de săptâmâna trecută, că s-a convenit TVA de 20%, aminteşte Mediafax.

 

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă