23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportDoar un vot pentru retragerea sprijinului politic lui Voiculescu, în PNL

Doar un vot pentru retragerea sprijinului politic lui Voiculescu, în PNL

Delegaţia Permanantă a PNL a respins astăzi, cu un singur vot pro, retragerea sprijinului politic pentru Dan Voiculescu, anunţă Mediafax

Propunerea îi aparţine senatorului Raymond Luca şi este şi singurul care a votat favorabil.

„Am pus în discuţia Delegaţiei Permanente poziţiile pe care le-au exprimat public câţiva colegi săptămâna trecută, referitoare la aşa-numitul caz Voiculescu. Am avut şi o propunere a senatorului Raymond Luca, pe care, după discuţii, am supus-o votului Delegaţiei Permanente. El a susţinut retragerea sprijinului lui Dan Voiculescu şi a obţinut un vot, al domniei sale”, a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Preşedintele partidului a mai declarat că, în urma votului dat, „subiectul Voiculescu” este închis din punctul de vedere al PNL.

Crin Antonescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a încheiat înţelegerea politică cu Dan Voiculescu ca să formeze o majoritate parlamentară, deşi ştia de suspiciunile care planau asupra acestuia şi avea convingerea că a avut o relaţie cu Securitatea.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservator Dan Voiculescu este fost colaborator al  Securităţii, cu numele conspirativ „Felix”. Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declara că este „un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor” şi preciza că procesul va continua la CEDO.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă