Doar trei echipe au maxim de puncte în Liga 1 după două etape

FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova au câte șase puncte și împart podiumul Ligii 1 la fotbal, departajate doar de golaveraj.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2020 - 13:15

FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova sunt cele trei formații din prima ligă de fotbal care au reușit să câștige ambele meciuri disputate în noul sezon. Performera este FCSB, cu șase goluri marcate și niciunul primit, FC Botoșani are cel mai mare număr de goluri marcate, șapte, iar Universitatea Craiova și-a obținut punctele fără gol primit.

FCSB a depășit ieri pe Viitorul Constanța cu scor de neprezentare, 3 – 0, goluri marcate de Tănase, Mladen (autogol) și Vînă.

FC Botoșani s-a distrat în derby-ul Moldovei cu Politehnica Iași, echipă preluată de Daniel Pancu pe banca tehnică, dar numai după ce oaspeții au rămas în zece jucători. Au punctat în ultimele 25 de minute de joc Keyta, Dugandzic (de două ori) și Ofosu, pentru o victorie cu 4 – 0.

Universitatea Craiova a câștigat cu 2 – 0 meciul cu Astra Giurgiu, goluri marcate în prima repriză de Koljic și Cicâldău (de la 11 m). Oltenii au mai avut încă o bară și două ocazii mari de a marca.

Etapa a doua se încheie astăzi cu meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo București, echipele aflate pe ultimele două locuri în Liga 1 în sezonul precedent, locuri de retrogradare directă, atunci când s-a decis închiderea campionatului.

Comentarii