13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportDoar trei echipe au maxim de puncte în Liga 1 după două...

Doar trei echipe au maxim de puncte în Liga 1 după două etape

FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova sunt cele trei formații din prima ligă de fotbal care au reușit să câștige ambele meciuri disputate în noul sezon. Performera este FCSB, cu șase goluri marcate și niciunul primit, FC Botoșani are cel mai mare număr de goluri marcate, șapte, iar Universitatea Craiova și-a obținut punctele fără gol primit.

FCSB a depășit ieri pe Viitorul Constanța cu scor de neprezentare, 3 – 0, goluri marcate de Tănase, Mladen (autogol) și Vînă.

FC Botoșani s-a distrat în derby-ul Moldovei cu Politehnica Iași, echipă preluată de Daniel Pancu pe banca tehnică, dar numai după ce oaspeții au rămas în zece jucători. Au punctat în ultimele 25 de minute de joc Keyta, Dugandzic (de două ori) și Ofosu, pentru o victorie cu 4 – 0.

Universitatea Craiova a câștigat cu 2 – 0 meciul cu Astra Giurgiu, goluri marcate în prima repriză de Koljic și Cicâldău (de la 11 m). Oltenii au mai avut încă o bară și două ocazii mari de a marca.

Etapa a doua se încheie astăzi cu meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo București, echipele aflate pe ultimele două locuri în Liga 1 în sezonul precedent, locuri de retrogradare directă, atunci când s-a decis închiderea campionatului.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă