SCHIMBARE. Aventura lui Mihalcea pe banca alb-roșie a luat sfârșit

Dinamo cheamă „SMURD-ul” în ajutor

Adrian Mihalcea nu mai este antrenorul lui Dinamo, iar în locul acestuia fanii din Programul DDB l-au numit pe Gigi Mulțescu, cel poreclit „SMURD-ul”.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

14.07.2020 - 22:40

Aflați în negocieri avansate cu patronul Ionuț Negoiță pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni, suporterii din Programul DDB (Doar Dinamo Bucureşti) au luat deja o decizie importantă în ceea ce privește viitorul clubului.

Având în vedere situaţia critică din clasament, acolo unde formația din „Ștefan cel Mare” se zbate în zona nisipurilor mișcătoare, fiind amenințată cu retrogradarea, board-ul DDB a hotărât schimbarea lui Adrian Mihalcea. În locul acestuia, suporterii-acționari l-au propus pe Gigi Mulțescu, un tehnician cunoscut în fotbalul autohton pentru capacitatea sa de a redresa echipele din mers. Misiunea celui supranumit „SMURD-ul” va fi una cât se poate de clară: evitarea unei rușini absolute – retrogradarea. Acesta va fi ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar, care va ocupa funcția de director tehnic. Mulțescu a anunțat că va lucra gratis până la finalul acestui sezon și va accepta să fie plătit doar dacă va reuși să își îndeplinească obiectivul.

Într-o intervenție în direct pentru postul de televiziune Digi Sport, acesta a declarat că are încredere că poate salva situația de la Dinamo. „Nu vin cu staff-ul meu, nu este timp să mai schimbăm, păstrez o mare parte din cei care au fost, cunosc jucătorii, e prea din scurt ca să fac atât de multe schimbări. Nu promit lucruri mari, situația e grea, delicată, dar eu cred în munca mea și în faptul că pot să o rezolv, până acum nu am dat greș. Este greu, eu nu pot să mă bag decât la situații complicate și grele. Problema acum este ca e pe final, sunt lipsuri, dar încă o data spun, eu am încredere, se poate rezolva”, a spus noul antrenor al „câinilor”.

Tehnicianul în vârstă de 68 de ani a mai antrenat-o pe Dinamo de trei ori, în sezonul 1990/1991 și în perioadele martie 2008 - aprilie 2008 și iunie 2013 - septembrie 2013. Ultima formație pregătită de Mulțescu este Petrolul Ploiești, în 2019.

Dinamo o va întâlni mâine pe Chindia Târgoviște, pe teren propriu, într-o restanță din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1.

Comentarii