15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportFotbalDerby periculos: un pistol, petarde și spray lacrimogen într-o mașină înainte de...

Derby periculos: un pistol, petarde și spray lacrimogen într-o mașină înainte de FCSB – FC Rapid București

Jandarmii au găsit un pistol, petarde și spray lacrimogen într-o mașină, înaintea meciului FCSB și FC Rapid București.

În timpul controlului mașinilor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice și un spray iritant-lacrimogen, conform Jandarmeriei.

Au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor și bunurile au fost predate Poliției Capitalei.

„Pe această cale, reamintim și solicităm tuturor spectatorilor care vor asista la acest meci de fotbal să respecte întocmai prevederile legale în vigoare, aplicabile unui astfel de eveniment”, transmite sursa citată, conform romania24.ro.

Runda cu numărul 20 din Liga 1 oferă ultimul derby al anului 2021. Miercuri seară, pe Arena Națională, FCSB va încerca să își ia revanșa în fața Rapidului, după ce echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 1-0 în partida din tur, în urma autogolului marcat de Vinicius.

FCSB vrea să continue forma bună prin care trece. Echipa lui Toni Petrea are patru victorii consecutive și nu vrea ca diferența de puncte până la CFR Cluj, liderul campionatului, să se mărească. Clujenii au opt puncte avans în acest moment și urmează să joace mâine seară la Ovidiu, cu Farul.

De cealaltă parte, Rapidul are nevoie de cele trei puncte pentru a fi mai aproape de obținerea unui loc în playoff. În cazul unei victorii în această seară, Rapidul o va depăși pe Universitatea Craiova, ocupanta locului patru și o va egala pe FC Voluntari, echipă ce se află pe locul trei în acest moment.

După o serie de 3 partide fără victorie, Rapidul s-a impus etapa trecută pe Arena Națională în fața celor de la FC Argeș, iar cele trei puncte obținute în weekend cântăresc foarte mult în ceea ce privește moralul dinaintea partidei, precizează eurosport.ro.

În această seară, Istvan Kovacs va arbitra partida la care se așteaptă un număr ridicat de fani. Potrivit FCSB-ului, echipa gazdă din această seară, se așteaptă ca în tribunele Arenei Naționale să fie peste 20,000 de fani. În prezent, accesul spectatorilor la evenimentele sportive este permis în limita a 50% din capacitatea stadionului.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă