Denis Drăguș a suferit o fractură și ratează EURO U21

Denis Drăguș s-a accidentat grav în timpul unui antrenament și nu va mai putea fi folosit în meciurile pe care echipa României U21 le va disputa la Campionatul European din Italia. În locul acestuia, selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat de urgență pe Ricardo Grigore.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

15.06.2019 - 08:00

În urma unui contact, mijlocașul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Inițial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Azi dimineață, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost unul crunt: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru a fi siguri că acesta este diagnosticul, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeași. În aceste condiții, staff-ul de la lotul național U21 a anunțat UEFA de accidentarea mijlocașului și a cerut înlocuirea acestuia cu jucătorul lui Dinamo, Ricardo Grigore.

Comentarii