Daniel Pancu, înaintea meciului cu Chiajna: Victoria ne-ar asigura o iarnă liniștită

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, că o victorie în partida din deplasare cu Concordia Chiajna, ultima din prima parte a Ligii a II-a, ar asigura formaţiei sale o iarnă liniştită.

Share

Rl online 0 comentarii

06.12.2019 - 15:05

"Sună ciudat, dar mâine, la Chiajna, este cel mai important meci al acestei primei părţi a campionatului pentru că avem mare nevoie de puncte. Fac un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci pentru că avem nevoie de încurajările lor. Ei vin mereu, dar parcă mâine simţim nevoia mai mult ca niciodată, pentru că o eventuală victorie a noastră ne-ar asigura o iarnă liniştită. Ar însemna foarte mult pentru viitorul nostru. Nu mă mulţumeşte locul 3 în clasament, dar ţinând cont de conjunctură cred că e o poziţie meritată. Nu meritam mai mult, pentru că am pierdut 5 meciuri şi situaţia putea să fie mult mai grea", a afirmat Pancu.

Antrenorul a menţionat că relaţia sa cu primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, este acum una normală după ce l-a criticat în urmă cu câteva săptămâni. "Au fost nişte neînţelegeri pe parcurs, dar e bine că lucrurile se rezolvă. Campionatul e lung, avem nevoie de continuitate şi să fim mai bine sincronizaţi. Până la urmă interesul comun este să ne atingem obiectivele. De Pro Rapid nu ştiu nimic, domnul primar are informaţii. Până la urmă suntem o echipă fără casă, fără bază de pregătire, fără stadion şi totuşi rezultatele de la începerea acestui proiect sunt extraordinare", a precizat Pancu.

Fundaşul Ionuţ Voicu a declarat că îşi doreşte să încheie anul cu o victorie. "Ne dorim să le facem o bucurie de Sfântul Nicolae şi suporterilor, mâine, la Chiajna. Suntem conştienţi că în ultimele două etape am câştigat un singur punct. Suntem un pic dezamăgiţi, dar sperăm să câştigăm şi sărbătorile să le avem liniştiţi. E un pic mai dificil pentru că meciul se va juca pe teren artificial. Dar sperăm ca ocaziile pe care le-am avut la meciul cu Metaloglobus, pe care l-am jucat tot la Chiajna, să le concretizăm şi să câştigăm", a afirmat Voicu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 16:00, în deplasare, formaţia Concordia Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii a II-a, ultima înaintea pauzei de iarnă.

Comentarii