15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCote pariuri pentru EURO 2020

Cote pariuri pentru EURO 2020

Campionatul European de fotbal care trebuia să se joace în 2020, se va juca în 2021, iar suporterii și pariorii abia așteaptă primul fluier la meciului de deschidere ca să se bucure de fotbal spectacol. Au apărut deja cotele pentru fiecare meci în parte, dar și pentru câștigarea trofeului sau ce echipe vor ajunge în finală. Zilele acestea au apărut la Betfair cote și pentru echipele care ajung în semifinale sau sferturi. Dacă e foarte greu să vă decideți și să pariați pe echipa care va câștiga trofeul, șansele sunt mult mai mari dacă pariați pe echipa sau echipele care vor ajunge în semifinale sau sferturi.

Cote pariuri importante pentru EURO 2020

Mai jos vă vom prezenta câteva pariuri pentru meciurile de fotbal euro 2020. În primul meci se vor întâlni Italia și Turcia, iar cum era de așteptat echipa lui Verratti pleacă favorită la pariuri. Italia are cota 1.44 la victorie, iar Turcia cota 7.5. Egalul are cota 3.75, iar dacă preferați să pariați pe goluri marcate, peste 2.5 goluri are cota 2.1 și sub 2.5 goluri are cota 1.65.

Sâmbătă, 12 iunie

Se vor juca 3 meciuri la EURO 2020. Primul meci este între Țara Galilor și Elveția. Pare un meci echilibrat, cu Elveția ușor favorită pentru că are cota 2.15 la victorie, egalul are cota 2.9 și o victorie pentru Țara Galilor este cotata cu 3.25.

Al doilea meci al zilei este Danemarca vs Finlanda. Danemarca e favorită clară pentru că are cota 1.44 în caz de victorie, iar surpriza, adică victoria Finlandei are cota 6.5. Dacă pariați pe egal atunci 4 este cota pentru acest rezultat final.

În a 3-a partidă de fotbal din ziua respectivă se vor duela pentru puncte Belgia și Rusia. Belgia este considerată printre principalele candidate la câștigarea trofeului, iar în meciul cu Rusia, Belgia are cota 1.50 la victorie. Rusia nu mai reprezintă o forță în fotbalul mare, au trecut vremurile de glorie din perioada URSS, iar acum are cota 6 la victorie în acest meci. Dacă preferați un mei egal, cota este de 3.5.

Duminică, 13 iunie

Ne așteaptă cel puțin 2 meciuri spectaculoase. Primul este între Anglia și Croația, 2 forțe ale fotbalului european. Anglia a fost mai mereu favorită la turnee finale, dar portarii acestei echipe au dezamăgit crunt și au făcut greșeli imense în momente cheie. Anglia are cota 1.75 la victorie, iar Croația are cota 4.5. X sau egal are cota 3.25.

Dacă jucați alte tipuri de pariuri puteți să aruncați o privire pe ponturi euro 2020 pe goluri marcate. Cota peste 2.5 goluri pentru meciul Anglia-Croația este de 2.10. Sub 2.5 goluri are cota 1.65.

Al doilea meci interesant al zilei este Olanda-Ucraina. Olanda a dezamăgit în ultimii ani pentru că nu a mai fost prezentă la turnee finale, dar acum vrea să demonstreze că este încă o echipă mare. Olanda are cota 1.5 la victorie, egalul are cota 3.75 și victoria Ucrainei are cota 6.

Seara, se va juca ultimul meci între Austria și Macedonia de Nord. Macedonia pleacă cu șansele cele mai mici să câștige trofeul și mulți pariori nu îi dau șanse nici să iasă din grupe, dar s-au mai văzut surprize mari la turnee finale. Austria are cota 1.44 să câștige, egalul are cota 4 și victoria Macedoniei de Nord are cota 7.

Indiferent ce pariuri o să alegeți și câte meciuri o să aveți pe bilet, pariați responsabil, doar la operatori licențiați si doar dacă aveți minim 18 ani.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă