17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCine porneste cu prima sansa in finala Champions League si ce ne...

Cine porneste cu prima sansa in finala Champions League si ce ne recomanda specialistii sa pariem

Real Madrid

Se afla la a treia finala Champions League consecutiva, pe precedentele doua castigandu-le. Acum doua sezoane se impunea in fata lui Atletico Madrid dupa loviturile de departajare, in vreme ce editia trecuta se impunea cu 4-1 in fata celor de la Juventus. Madrilenii au disputat 15 finale pana acum, castigand 12, pierzand 3. Singura finala contra unei echipe engleze a avut loc in editia 1980-1981, cand era invinsa chiar de Liverpool. In acest sezon “galacticii” au inscris 30 goluri, primind 15. Din acest punct de vedere au avut o prestastie mai buna in faza grupelor, cand au marcat 17 goluri, primind 7. De specificat insa ca in fazele finale Real Madrid le-a intalnit pe PSG, Juventus si Bayern Munchen, cel mai bine iesind din dubla mansa cu PSG, iar cel mai sifonat din cea cu Juventus, cand era sa se ajunga in extra-time. Si cu Bayern Munchen Real Madrid a avut ceva emotii, eliminand-o cu scorul general de 4-3.

 

Liverpool

A castigat in 5 randuri cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi, disputand alte doua finale. Probabil toti microbistii isi amintesc finala castigata in sezonul 2004-2005, cand am asistat la cea mai spectaculoasa revenire in ultimul act al Ligii Campionilor. Atunci AC Milan conducea la pauza cu 3-0, pentru ca echipa de Premier League sa revina fantastic in cea de-a doua repriza si sa trimita meciul in prelungiri. In final, Liverpool s-a impus dupa loviturile de departajare. In afara finalei Champions League din sezonul 1980-1981, Liverpool nu a mai intalnit niciodata o echipa spaniola in ultimul act al competitiei. In meciurile din acest sezon de Champions League Liverpool a inscris 40 goluri, primind 13.

 

Intalniri directe

Finala actualei Ligi a Campionilor din sezonul 1980-1981 a consemnat prima intalnire directa. Atunci Liverpool se impunea cu scorul de 1-0. Urmatoarele doua intalniri au avut loc in editia 2008-2009, cand gruparea de Premier League se impunea in ambele manse, fara sa primeasca gol. In 2014-2015 au avut loc ultimele doua intalniri directe in faza grupelor, atunci Real Madrid castigand ambele meciuri fara a primi gol.

 

Cote la pariuri

Real Madrid porneste cu prima sansa in aceasta finala din punctul de vedere al caselor de pariuri. “Galacticii” au cea mai ridicata cota la victorie la casa online Netbet, care le ofera cota 2.25. O urmeaza Unibet, Sportingbet, Betano si Betfair, la toate cele 4 case gasind cota 2.2. Daca doresti sa mizezi pe succesul lui Liverpool in timp regulamentar, cea mai mare cota trebuie sa stii ca o gasesti la Unibet (3.2), urmata de Netbet (3.15), Betfair (3.1), Betano (3.05) si Sportingbet (3.00). Cota cea mai mare pentru castigarea Champions League de catre Real Madrid o ofera casa de pariuri Netbet (1.71), pe cand  cota cea mai mare pentru cucerirea trofeului de catre Liverpool o gasesti la Unibet (2.3).

 

Pronosticuri oferite de specialisti in finala Champions League

Real Madrid a cucerit de 3 ori trofeul Champions League in ultimele 4 sezoane, de fiecare data primind cate un gol. In doua dintre aceste finale s-a deschis scorul in primele 20 minute, in cealalta  primul gol marcandu-se in minutul 36. Avand in vedere ca in 3 din ultimele 4 meciuri ale lui Real Madrid din Champions League s-a marcat in primele 3 minute, in vreme  ce in 3 din precedentele 4 partide ale celor de la Liverpool s-a inscris in primul sfert de ora, suntem indreptatiti sa speram ca si aici se va deschide scorul repede. In 3 din precedentele 4 partide din Champions League Liverpool a marcat in prima repriza, deschizand scorul in 3 randuri, in vreme ce Real Madrid nu a deschis scorul niciodata in precedentele 3 jocuri.

  • Gol pana in minutul 30: 1.58
  • Liverpool marcheaza prima: 2.1

 

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă