11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportCFR Cluj se întoarce pe terenul de fotbal și joacă azi cu...

CFR Cluj se întoarce pe terenul de fotbal și joacă azi cu FC Botoșani

CFR Cluj încearcă astăzi să reducă din nou la un singur punct distanța din clasament față de Universitatea Craiova, în lupta pentru titlul de campioană în Liga Națională de fotbal. Clujenii au primit o serie de teste negative pentru Covid-19 și au din partea DSP Cluj liber la fotbal.

Cinci fotbaliști de la echipa campioană sunt obligați să rămână în izolare și nu pot juca în meciul cu FC Botoșani: Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici, Lacina Traore și Grzegorz Sandomierski.

Conform programului stabilit de Federația Română de Fotbal, dacă nu apar alte surprize neplăcute cauzate de noi cazuri de fotbaliști infectați, CFR Cluj trebuie să dispute ultimele trei meciuri ale sezonului în șapte zile: pe 28 iulie cu FC Botoșani, pe 31 iulie cu FCSB și pe 3 august cu Universitatea Craiova.

Cele mai citite

Cutremur puternic în apropierea graniței dintre Mexic și Guatemala

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs duminică dimineață în apropierea coastei statului mexican Chiapas, a anunțat Institutul Geologic al Statelor Unite, potrivit Reuters. Cutremurul...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă