9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportCare sunt cele mai bune pariuri de jucat în funcție de sportul...

Care sunt cele mai bune pariuri de jucat în funcție de sportul ales?

Fiecare parior începător speră să descopere anumite secrete care să-l ajute să dea lovitura, iar una dintre primele întrebări pe care și le pun este: „Care sunt cele mai profitabile pariuri?”. Desigur, răspunsul la această întrebare va depinde de persoana căruia i se adresează, întrucât există pariorii specializați pe diverse sporturi și opțiuni de pariere.

Spre exemplu, un fost jucător de handbal îți va spune că acesta este cel mai bun sport de pariat, în timp ce un experimentat jurnalist de baschet îți va recomanda sportul său, în timp ce un comentator de fotbal îți va spune că sportul rege este cel mai eficient, și tot așa.

O altă dezbatere interminabilă este cea între susținătorii sporturilor individuale și cei ai sporturilor de echipă. În această privință, ambele au puncte forte și puncte slabe. Mai exact, monitorizarea datelor și a informațiilor în cazul sporturilor individuale este ceva mai facilă, însă o scădere de formă poate să schimbe soarta partidei, iar de cele mai multe ori, nimeni nu va putea descoperi argumentul decisiv înainte de startul meciului.

În ceea ce privește sporturile de echipă, ecuația este mult mai complexă, întrucât există, pe lângă studiul individual, factorii de echipă și anume tactică, relațiile de joc, accidentări, moral, relațiile cu staff-ul, cu conducerea etc.

Așadar, putem spune cu certitudine că nu există pariuri 100% sigure, însă există pariuri din care se câștigă ușor sau mai bine zis, mai ușor decât în cazul celor principale.

Cele mai indicate tipuri de pariuri pentru baschet, handbal și hochei sunt cele de tip Handicap Asiatic, în care se acordă un număr virtual de puncte echipei mai slab cotate, pentru a echilibra într-o oarecare măsură cotele. De asemenea, se poate paria pe o victorie la o marjă de puncte, pentru rotunjirea cotei unei favorite clare.

La capitolul curselor auto, moto, de cai sau de ogari, pariurile de preferat sunt cele pe clasarea unui concurent în primele 2, 3 sau 5 poziții, în funcție de specificul cursei și de numărul de participanți. O altă idee în cazul curselor este jucarea pariurilor „Contra” pe platformele de Betting Exchange.

În ceea ce privește voleiul, tenisul și eSports, opțiunile de pariuri recomandate sunt cele pe totalul jocurilor, punctelor, precum și pariuri de tip „X câștigă cel puțin un set/o hartă”.

La fotbal există mai tipuri de pariuri care merită jucate, ca de exemplu:

·         Nici un pariu pe egal – Acest pariu cu rambursare este extrem de indicat, în special pentru amatorii de bilete lungi, cu multe selecții

·         Handicap Asiatic +1 sau European +2 – Primul pariu îți oferă miza înapoi dacă echipa pe care ai pariat pierde la fix un gol diferență și este câștigător în caz de remiză sau victorie, iar pierzător dacă adversarii se impune la o diferență de 2 sau mai multe goluri

·         Echipa X marchează – Aceste pariuri nu au cote mari, însă sunt folositoare pentru a te ajuta să legi o serie de victorii consecutive, lucru necesar în strategii precum Easy Money

·         Gol marcat în a doua repriză – Statisticile ne indică faptul că se marchează aproximativ cu 60%mai mult în a doua repriză față de prima, așa că șansele sunt de partea ta, câtă vreme faci o analiză bună.

·         Șansă dublă și Total goluri – Aici este vorba despre un pariu combinat, între cele două piețe, care are potențialul de a crește cota pentru selecția unui meci, fără a reduce substanțial șansele de reușită

Important de reținut este că pariori trebuie să analizeze orice pronostic cu mare atenție înainte de a-l juca, indiferent de cota pariului. În același timp, o strategie de gestionare a mizelor eficientă este absolut necesară pentru orice parior cu pretenții. În fond însă, pariurile sunt o distracție, așa că nu uita să joci responsabil și să te bucuri de aceste experiențe, fără să te gândești la îmbogățire!

Cele mai citite

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă