12.1 C
București
sâmbătă, 19 octombrie 2024
AcasăSportCANDIDAŢII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. Călăraşi: Soţia şefului RA-APPS vrea să fie...

CANDIDAŢII USL LA ALEGERILE PARLAMENTARE. Călăraşi: Soţia şefului RA-APPS vrea să fie deputată

Raluca Surdu, soţia şefului Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), candidează din partea USL pentru un mandat de deputat în legislatura 2012-2016.

Conform declaraţiei de avere disponibilă pe site-ul ANI, vicepreşedinta PNL Călăraşi câştigă pe an 51.916 lei, din slujba de consilier juridic la RA-APPS, şi deţine, împreună cu soţul ei, două case şi un apartament, precum şi cinci terenuri agricole.

Citeşte şi CANDIDAŢII ARD LA ALEGERILE PARLAMENTARE. Călăraşi: Iliuţă, 72.000 lei pe an din agricultură

Jurnaliştii de la „Cotidianul” comentează că principala calitate a Ralucăi Surdu este că este soţia lui Georgian Surdu şi că ar fi fost impusă cu ordin de la cel mai înalt nivel al conducerii centrale a PNL.

Anul trecut, Alianţa pentru o Românie Curată scria într-o sesizare ANI postată pe site, că în declaraţiile de avere ale familiei Surdu există neconcordanţe. Era vorba de un teren care nu apărea în câteva declaraţii de avere ale lui Georgian Surdu. Citeşte pe site-ul Alianţei pentru o României Curată despre averea celor doi soţi.

Citeşte şi ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDAŢII din judeţul CĂLĂRAŞI!

Pe listele USL candidează pentru un mandat de deputat în Călăraşi Daniel Motreanu (PNL), fostul şef de campanie al PNL-ului la alegerile locale, Aurel Niculae (PNL), Raluca Surdu (PNL), Valeriu Steriu (PSD) şi Daniel Florea (PSD).

Cele mai citite

Patru morți și 12 răniți într-un grav accident în Polonia în apropiere de Gdansk

Patru oameni au murit şi 12 au fost răniţi într-un accident major în care au fost implicate 22 de autovehicule în apropiere de oraşul...

Andrew Tate: Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca Yahya Sinwar

Andrew Tate a postat sâmbătă pe social media că se roagă să moară la fel ca fostul lider Hamas Yahya Sinwar. „Nu pot decât să...

Schimb neașteptat de prizonieri între Rusia și Ucraina

Este al 58-lea schimb de prizonieri și a implicat 190 de prizonieri de război, a anunțat președintele Volodimir Zelenski Activistul ucrainean pentru drepturile omului și...
Ultima oră
Pe aceeași temă