Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Glasgow 2018 vor fi transmise la TVR

Televiziunea publică va transmite în direct Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Galsgow (2-12 august), la care participă 10 sportivi seniori şi 10 juniori români.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 13:47

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct finalele pe echipe şi pe aparate feminin - sâmbătă şi duminică, şi masculin - sâmbătă şi duminică (11 şi 12 august). Comentează: Alina Alexoi.

Este pentru prima dată în istoria întrecerilor continentale când, în acelaşi loc şi în aceeaşi perioadă, se desfăşoară campionate europene pentru şase discipline. La Glasgow, peste 4500 de sportivi vor concura în cele 11 zile (2-12 august) de competiţii, pentru cele 152 de medalii.

"Organizarea şi desfăşurarea întrecerilor au copiat modelul Jocurilor Olimpice. Putem vorbi astfel despre un festival european al sporturilor. Vor fi întreceri la gimnastică, canotaj, nataţie (cu înot, sărituri în apă şi înot sincron), ciclism, triatlon şi golf”, a precizat jurnalista Alina Alexoi.

Competiţiile vor avea loc în complexul SSE Hydro din Glasgow pentru opt zile, în cadrul Campionatului European de Gimnastică Artistică.

Vor concura 600 de gimnaşti, în cele opt zile de competiţie, pentru cele 26 de medalii puse la bătaie la a 32-a ediţie a Campionatului European de Gimnastică Artistică.

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, feminin, este formată din gimnastele senioare: Denisa Golgotă, Anamaria Ocolişan, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob, Nica Ivănuş şi gimnastele junioare: Silviana Sfiringu, Ana-Maria Puiu, Antonia Duţă, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică. Pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, masculin, România trimite o delegaţie formată din următorii gimnaşti seniori: Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Ovidiu Prichindel, Robert Ghiuzan şi gimnaştii juniori: Răzvan Marc, Gabriel Burtănete, Robert Burtănete, Rafael Szabo, Eduard Gavrilă.

Transmisiunile directe de la Campionatele Europene de Gimnastică, Glasgow, 2-12 august 2018 sunt programate la TVR 1 şi TVR HD astfel:

Sâmbăta, 4 august, 14.50 - 17.25 - Feminin, Finala pe echipe şi festivitatea de premiere;

Duminică, 5 august, 16.20 - 19.35 - Feminin, finale pe aparate şi festivitatea de premiere;

Sâmbătă, 11 august, 14.50-17.50, Masculin, Finala pe echipe şi festivitatea de premiere;

Duminică, 12 august, 16.20-20.10, Masculin, Finale pe aparate şi festivitatea de premiere.

Reacţiile şi declaraţiile românilor care luptă pentru medalii la Campionatele Europene de la Glasgow vor fi prezentate în Jurnalele de Sport ale posturilor TVR. 

Comentarii

loading...