21.1 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSportANUNT SOC: MINIŞTRII IOAN RUS ŞI VICTOR PAUL DOBRE ŞI-AU DAT...

ANUNT SOC: MINIŞTRII IOAN RUS ŞI VICTOR PAUL DOBRE ŞI-AU DAT DEMISIA. VEZI CINE I-AR PUTEA ÎNLOCUI

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de minsitru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil, transmite Mediafax.

Ioan Rus a anunţat,tot  luni, că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

VEZI CINE LE-AR PUTEA LUA LOCUL – BURSA ZVONURILOR: Cine îi ia locul lui Ioan Rus în fruntea Internelor?

Chelaru şi Dragnea, în locul lui Rus şi Dobre?

Ioan Rus a făcut acest anunţ după conferinţa de presă în care şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Citeşte şi: Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administraţie, şi-a dat demisia

Rus anunţase că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru de Interne pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

Ioan Rus a declarat, luni, după ce şi-a anunţat demisia de onoare din funcţia de ministru de Interne, că nu poate accepta ca MAI să fie părtaş “la ceva ce nu înseamnă lege, ce nu înseamnă respectarea legii în România”, precizând că limitele demnităţii sale şi le stabileşte singur.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă