27.8 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Paige Spiranac, apariție incendiară în prag de Crăciun

GALERIE FOTO. Paige Spiranac, apariție incendiară în prag de Crăciun

Cea mai sexy inflenceriță din golf a comis-o din nou! Paige Spiranac a aruncat platformele de socializare în aer cu cea mai recentă postare în care apare purtând un costum roșu de crăciuniță.

Americanca desemnată de revista Maxim cea mai sexy femeie din lume a postat imaginea pe X, fostul Twitter, în timp ce își îndemna fanii să urmărească cel mai recent videoclip al ei de pe YouTube. Având în vedere că ne aflăm în sezonul cadourilor, în respectivul filmuleț blondina și-a promovat linia de echipamente de golf, dar și propriul calendar, în care apare purtând diverse ținute sumare.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii au dat năvală în rubrica de comentarii. Un fan entuziasmat a scris: „Arăți uimitor în această ținută”. Un altul a făcut o afirmație misterioasă: „Tot ce îmi doresc de Crăciun este…”, în timp ce altcineva a recunoscut: „Mi-ar plăcea să mă trezesc și să te văd sub bradul meu de Crăciun”.

Colorful fireworks display at night
Paige Spiranac - professional golfer and social media influencer
Professional golfer Paige Spiranac at age 21

Deși golful a fost sportul care a făcut-o celebră, Paige Spiranac a devenit o adevărată senzație a internetului datorită postărilor incendiare cu care își delectează admiratorii. Paige și-a creat un adevărat „imperiu” în social media, reușind să-și atragă 3,9 milioane de urmăritori pe Instagram, 370.000 pe X (fosta Twitter) și încă 1,5 milioane pe TikTok. La capitolul popularitate online, diva îl eclipsează până și pe legendarul Tiger Woods, care are mai puțini urmăritori decât ea.

Pentru a-și mulțumi fanii, tânăra în vârstă de 30 de ani și-a lansat propriul site pe bază de abonament, denumit sugestiv OnlyPaige, promițând „cele mai sexy fotografii ale ei vreodată”. Pe lângă pozele provocatoare, abonații au acces la o mulțime de tutoriale cu instrucțiuni pentru îmbunătățirea jocului de golf. În timpul unui episod din podcast-ul „Playing A Round With Paige”, blondina a ținut să clarifice discuțiile cu privire la postarea de conținut nud: „Nu, nu există nuditate acolo. Cred că unii oameni sunt confuzi pentru că l-am denumit OnlyPaige, dar acesta este doar un nume obraznic pentru a-mi bate joc de OnlyFans”.

Paige Spiranac Image
Paige Spiranac golfer posing with golf club
Paige Spiranac - professional golfer and social media influencer

Chiar dacă practicarea sportului a pus-o în fața multor provocări, se pare că faima și numărul impresionant de adepți din mediul virtual i-au adus frumoasei Paige liniștea în plan financiar. Conform jurnaliștilor englezi, fosta jucătoare de golf ar avea o avere de peste trei milioane de dolari.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă