15 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSport818 cai putere pentru noul bolid lansat de Ferrari

818 cai putere pentru noul bolid lansat de Ferrari

Unul dintre cele mai puternice Ferrari-uri tocmai a fost lansat. Se numeşte F8 N-Largo şi este mai aerodinamic şi mai rapid.

Bolidul are 818 cai putere şi poate să prindă 100 km pe oră în doar 2,6 secunde, iar viteza maximă este de 340 de kilometri pe oră.

Ferrari nu a dezvăluit preţul maşinii, dar nici nu era nevoie, pentru că toate cele 15 unităţi au fost deja cumpărate de doritori.

„Această maşină este echipată cu un motor V8 twin-turbo de 3.9 litri”, a spus Bijon De Kock, gazdă The Supercar Diaries.

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cod roșu de inundații prelungit până duminică la ora 12, în Galați și Vaslui

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a prelungit avertizarea de Cod roşu de inundaţii pentru râuri din bazinele hidrografice Siret şi Prut Azi-noapte,...

Ministrul Mediului: Se așteaptă o noapte grea. Numărul de salvatori a fost suplimentat

Ministrul Fechet a declarat că atenția autorităților se mută spre nord, unde sunt avertizări de viituri la noapte Ministrul Mediului, Mircea Fechet a declarat că...

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...
Ultima oră
Pe aceeași temă