20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZODIA LEU 7 - 13 aprilie

ZODIA LEU 7 – 13 aprilie

Leii sunt foarte bucurosi in acest final de saptamana. Unii pot avea mai multi prieteni sau rude care ii viziteaza sau carora le calca casa.

Sunt bine intelesi in ceea ce doresc, in ceea ce priveste viitorul lor si mai toti spun ca alegerile lor sunt bune. Creativitatea in conversatie ii face foarte deschisi la toate sfaturile pe care le primesc in legatura cu micile detalii pe care le vor pune la cale in urmatoarea perioada mai mare de timp. Sigur ca fiind in preajma Sarbatorilor Pascale va ganditi unde va duceti, pe cine invitati sau cine va invita la ei. Asa ca cele doua zile libere nu ajung pentru toate acestea, de aceea se vor intinde si pe parcursul viitoarei saptamani. Raspundeti greu intrebarii cine vine la cine? Sau cine vopseste ouale, daca nu aveti destul timp.

Luni – marti sunteti inca obositi de la atatea planuri cate aveti de facut, de la atatea raspunsuri la telefon si vizite. Pe miercuri incolo va dezmeticiti sau va dezmeticeste seful, zbierand cat il tine gura, ca inca e saptamana de lucru nu e de saga. Deci veti face ceva treaba si nu putina, prezentand unele proiecte pentru dezvoltarea firmei poate pe urmatoarea jumatate de an. De ce? Pentru ca asa vi se cere.

Sunteti destul de implicat mai nou in proiectele de dezvoltare, de extindere, a firmei sau a unui alt loc de munca pe care il veti primi. Deci, daca se lucreaza, veti lucra, numai ca faceti putin pe sefii, adica veti ca toata lumea sa va urmeze exemplul. Unele lucruri nu ies asa cum doriti, dar nu va speriati, este doar o chestiune de timp. Poate inca nu este momentul potrivit sa faceti ceea ce vreti si e bine sa mai asteptati unele momente mai potrivite pe plan professional, pentru Lei acum importate sunt problemele personale, sentimentale pe care le puneti la punct pentru viitorul apropiat.

Veti mai aranja prin casa pentru a putea primi mai multi invitati de Florii sau de Pasti, si desi nu va place deloc zarva si sunteti adeptii ordinii si disciplinei trebuie sa acceptati si unele „dezastre” pe care le fac copiii sau alte rude de varsta mica. Relatia cu patenerul de viata e dulce-amara, verde-acrisoara. Banii sunt foarte chibzuiti in perioada asta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă