17.4 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO Se turează motoarele pentru startul Salonului Auto Moto, Bucureşti 3-7 aprilie

VIDEO Se turează motoarele pentru startul Salonului Auto Moto, Bucureşti 3-7 aprilie

Salonul Auto Moto Bucureşti (SAM) adună în Piaţa Constituţiei, în perioada 3 – 7 aprilie, bolizi de sute de cai putere, entuziaşti ai lumii auto dar şi unele dintre cele mai noi modele lansate pe piaţă, cum ar fi Mazda 6 sau Opel Adam. Salonul auto va avea atât o parte de expoziţie auto, cât şi evenimente speciale dedicate publicului.

Premiere, noutăţi şi oferte surpriză vor fi prezente în toate standurile expoziţiei, atât în zonele de expunere a dealerilor auto şi moto, cât şi în zonele de servicii, tuning şi accesorii.

Printre vedetele prezentate în premieră la Salonul Auto Moto, se numără şi Opel Mokka, SUV-ul subcompact al mărcii şi singurul al unui producător german din acest segment sau Opel ADAM, singurul model mini lifestyle proiectat, dezvoltat şi construit în Germania. Opel ADAM trece dincolo de ierarhia clasică a dotărilor, fiind disponibile mai multe niveluri de personalizare, începând cu 3 „universuri”. Acestea indica stări de spirit diferite – ADAM JAM (funcky), ADAM GLAM (şic) şi ADAM SLAM (sportiv).

Citroen aduce o premieră naţională prin modelul DS3 Cabrio, în timp ce modelele Chevrolet Camaro Cabrio şMazda 6 sunt prezentate şo ele în premieră la SAM. 

Vezi şi FOTO Noul Citroen C4 PICASSO: „OZN” pentru plecat în vacanţe

Anul acesta vor fi prezenţi 19 dealeri ai mărcilor auto: Abarth, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo. De asemeni vor expune şi 5 reprezentanţi de motociclete si scutere, precum :Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki şi Triumph. 

Motor Side prezintă la Salonul Auto Moto atv-uri şi side-by-side-uri de la Polaris si ArcticCat si expune, in premiera la SAM, noul model 2013 Polaris Scrambler XP 850 H.O. (850 cmc / 77CP, servodirectie, amortizoare FOX etc).

Printre surprizele pregătite pentru vizitatori se numără şi concursurile cu premii, spectacolele live care vor aduce pe scenă peste 50 de artişti români, precum şi sesiunile foto sau autografele cu invitaţi speciali din lumea automobilismului şi showbiz.

În noaptea de vineri spre sambătă, pe Bulevardul Libertăţii, îşi vor ocupa locurile rezervate maşinile deosebite din toată ţara, din categoriile sport, luxury, old timer, tunate, etc, pentru a participa la concurs pentru titlul de “Best Car of show”, desemnat pe baza votului vizitatorilor Salonului Auto Moto Bucureşti. În mod similar, posesorii de motociclete vor intra în concurs pentru titlul “Best Moto of show”. Şi frumoasele hostese vor concura pentru a primi voturi de la vizitatori şi a câştiga dreptul de a urca pe podium pentru titlul de “Miss hostess Salonul Auto Moto”.

Vezi şi VIDEO Bordul TACTIL al lui Tesla Model S. Vezi cum ar putea arăta maşinile în viitor!

Noaptea alba a comunităţilor auto şi moto, sâmbătă spre duminică, cu foc de tabără şi muzica folk, fără amplificatoare audio, va reuni pe toţi pasionaţii de maşini şi motoare, atât vizitatori, cât şi expozanţi. Iar în zilele de sâmbătă şi duminică, pe Bulevardul Libertăţii vor avea loc demonstraţii de cascadorie moto.

Printre invitaţii speciali de la Salonul Auto Moto se vor numara şi campionii naţionali de raliuri Bogdan Marişca, Sebastian Itu şi Daniel Ungur. Piloţii Napoca Rally Academy vor oferi autografe fanilor şi se vor întrece cu aceştia pe simulatorul de Formula 1.

O dată cu deschiderea oficială a Salonului Auto Moto Bucureşti va avea loc şi lansarea sezonului 2013 a Competiţiei Dunlop Romanian Superbike. Cupa Dunlop Romanian Superbike este singura competiţie românească de motociclism viteză ce se desfăşoară exclusiv pe circuite profesioniste, precum SERRES, Hungaroring, Slovakiaring, Panoniaring sau Brno, iar din 2013 şi pe circuite româneşti profesioniste. La eveniment va fi prezent Ionuţ Mistodecampionul de la clasa Superbike.

În zilele de 6 şi 7 aprilie pe bulevardul din faţa Palatului Parlamentului se va organiza un circuit de carting, cu intrarea gratuită pentru vizitatorii Salonului Auto Moto Bucuresti. Biletul de intrare pentru zilele miercuri-vineri este de 15 lei, în timp ce pentru wee-enkd costă 20 lei. Vizitatorii îşi vor putea parca maşinile pe Bulevardul Unirii, care va fi închis.

 

Cele mai citite

Descoperire macabră în largul coastelor Senegalului: Cel puțin 30 de cadavre în descompunere au fost găsite pe o ambarcațiune

Cel puțin 30 de cadavre în descompunere au fost găsite pe o ambarcațiune în largul coastelor Senegalului, potrivit autorităților militare, transmite bbc.com.Marina a fost...

Joe Biden întâlnire importantă cu omologul său din Emiratele Arabe Unite

Preşedintele american, Joe Biden, s-a întâlnit luni la Washington cu preşedintele Emiratelor Arbae Unite (EAU), Mohammed bin Zayed al-Nahyan, cu care a discutat despre...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...
Ultima oră
Pe aceeași temă