17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialVezi ce spioană celebră l-a cerut în căsătorie pe Edward Snowden

Vezi ce spioană celebră l-a cerut în căsătorie pe Edward Snowden

Celebra spioană Anna Chapman, expulzată din Statele Unite în 2010, l-a cerut în căsătorie pe fostul consultant american Edward Snowden, într-un mesaj postat pe Twitter, se arată într-un articol publicat pe blogul Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

„Snowden, te căsătoreşti cu mine?!” a scris pe contul său de Twitter rusoaica în vârstă de 31 de ani. Ulterior, Chapman a întrebat, „NSA, vei avea grijă de copiii noştri?”.

Întrebată pe e-mail de jurnaliştii WSJ dacă a vorbit serios, Chapman a declarat: „sunteţi liberi să vă folosiţi imaginaţia”.

Chapman a fost expulzată din Statele Unite împreună cu alţi nouă spioni ruşi, în 2010. De atunci, ea a devenit o persoană cunoscută dar fără mare importanţă în Rusia, fiind model, apoi purtător de cuvânt. Recent, ea a găzduit un show de televiziune rusesc numit „Secretele din lume”.

De celalaltă parte a spectrului politic, activista din opoziţie Maria Baranova i-a făcut lui Snowden o ofertă similară câteva ore mai târziu.

„Eu, de asemenea, aş vrea să-i propun lui Snowden inima şi în special paşaportul meu! Edward! Căsătoreşte-te cu mine!” a scris Baranova pe Twitter. Mai târziu, ea a sugerat publicaţiei că nu a fost 100 la sută serioasă.

Edward Snowden, în vârstă de 30 de ani, se află blocat în zona internaţională a aeroportului Şeremetievo din Moscova, începând cu 23 iunie, când sosit din Hong Kong, la două zile după ce autorităţile americane l-au acuzat de spionaj.

În Statele Unite, el avea o logodnică şi un loc de muncă ce îi aducea un venit anual de 200.000 de dolari, la compania de consultanţă Booz Allen Hamilton.

Cele mai citite

Lovitură pentru bugetari: Indemnizația de hrană nu se mai calculează la concediu

Instanţa supremă a admis un recurs în interesul legii, formulat de Curtea de Apel Braşov Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că indemnizaţia...

Ajutoare financiare de 10.000 de lei de gospodărie și bani suplimentari pentru familiile celor decedați în urma indundațiilor

Guvernul a anunțat în ședința de guvern adoptarea unui proiect de hotărâre prin care fiecare familie afectată de inundații va primi 10.000 lei și...

Prețurile locuințelor noi din China înregistrează cea mai mare scădere din ultimii nouă ani

Prețurile locuințelor noi din China au înregistrat în august cel mai accentuat declin din ultimii peste nouă ani, potrivit datelor oficiale, întrucât măsurile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă