17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Brădişteanu: Cornel Dinu este conştient, nu are dureri, starea lui este...

UPDATE: Brădişteanu: Cornel Dinu este conştient, nu are dureri, starea lui este stabilă, chiar bună

UPDATE: Cornel Dinu este conştient, nu are dureri, iar starea lui este stabilă, chiar bună, a declarat şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu, scrie Mediafax.

„Starea lui este stabilă, aş putea spune chiar bună. Aşteptăm evoluţia în zilele următoare”, a spus Brădişteanu.

Medicul a menţionat că, ulterior, lui Dinu i se vor face mai multe by-pass-uri, în funcţie de evoluţia zonei de infarct.

Brădişteanu a arătat că infarctul s-ar fi putut produce în urmă cu 48 de ore, ceea ce i-a determinat pe medici să nu intervină în mod direct şi a avut o manifestare atipică, durere epigastrică, probleme de stomac.

„Pacientul este la prima manifestare de acest fel”, a adăugat şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a făcut miocardic acut, i-a fost montat un stent, iar miercuri va fi supus unei intervenţii de by-pass coronarian, a spus Şerban Brădişteanu.

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

Cornel Dinu a fost internat marţi dimineaţă în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus cu ambulanţa.

UPDATE: Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a făcut miocardic acut, i-a fost montat un stent, iar miercuri va fi supus unei intervenţii de by-pass coronarian, a declarat, marţi, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu, scrie Mediafax.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost transportat de urgenţă la spital, în această dimineaţă, cu suspiciune de infarct, relatează gsp.ro.

Apropiaţii lui Dinu povestesc că a simţit arsuri puternice în zona abdomenului, peste noapte, plus o senzaţie de amorţire a mâinilor, care s-a intensificat de dimineaţă şi l-a determinat să cheme o ambulanţă. Ei vorbesc despre un posibil preinfarct.

Deşi acum se simte bine, va mai rămâne câteva zile la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, pentru investigaţii.

 

Cele mai citite

Ai nevoie de un credit avantajos? Află de ce să apelezi la un broker de credite

Când veniturile nu îți permit achiziția unor bunuri de valoare sau dezvoltarea unui business, creditele sunt cea mai bună opțiune. Dar cum faci să...

Tranzacție strategică: Compania ungară MVM preia divizia E.ON de gaze și electricitate din România

Tranzacția este condiționată de aprobarea unor instituții ale statului român și este așteptată să fie anunțată oficial, în câteva luni Romgaz și OMV Petrom...

Ce este burnout-ul și cum putem să-l recunoaștem?

Într-o lume în care ritmul vieții este din ce în ce mai accelerat și presiunile profesionale și personale sunt tot mai mari, burnout-ul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă