8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialUn tren s-a defectat în stația de metrou Bucur Obor. Circulația se...

Un tren s-a defectat în stația de metrou Bucur Obor. Circulația se desfășoară cu dificultate

Circulaţia la metrou este îngreunată, miercuri dimineața, ca urmare a unei defecțiuni la un tren, în staţia Bucur Obor, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Metrorex au declarat că o garnitură de metrou s-a defectat, iar călătorii au fost coborâţi în staţia Bucur Obor. Circulaţia a fost oprită între Dristor şi Gara de Nord până când garnitura de metrou cu probleme tehnice a fost retrasă de pe linie. Călătorii de pe toate magistratele sunt anunţaţi, în trenurile de metrou şi în staţii, că se circulă îngreunat din motive tehnice.

Reprezentanţii Metrorex au precizat că întârzierile în circulaţia unor trenuri nu sunt cauzate de greva de avertisment a angajaţilor firmei care asigură mentenanţa la metrou şi care miercuri au oprit activitatea de la ora 10.00 până la ora 12.00.

Şi preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ion Rădoi, a spus că greva de avertisment a angajaţilor firmei Alstom nu afectează circulaţia trenurilor de metrou. Acesta a precizat că aproximativ 500 de angajaţi sunt în grevă de avertisment, nemulţumiţi de faptul că cei din conducerea societăţii Alstom nu au dat curs solicitării lor de a semna un nou Contract colectiv de muncă în care să fie prevăzută o majorare cu opt la sută a salariilor.

Societatea Alstom a anunţat că traficul la metrou nu va fi afectat de greva de avertisment a angajaţilor, întrucât există suficiente trenuri de rezervă disponibile, care pot asigura capacitatea de transport necesară între orele 10.00 şi 12.00.

Cele mai citite
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

PSD și PNL îi testează pe români! Se creionează o nouă alianță

Social democrații și liberalii par să îi testeze pe români, la alegerile europarlamentare. Politicienii vor să vadă dacă populația dorește ca alianța dintre...

Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor

Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă