15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialUn minor a furat două maşini în câteva secunde

Un minor a furat două maşini în câteva secunde

Un tânăr din localitatea sibiană Copşa Mică se poate mândri cu performanţa de a fura două maşini în doar câteva secunde. În noaptea de marţi spre miercuri, minorul în vârstă de 16 ani a sărit gardul unui depozit comercial din Sibiu, de unde a reuşit să fure cele două autovehicule. Pentru început, tânărul a găsit un autoturism de teren cu cheile în contact, a remorcat la acesta un microbuz de marfă, după care a părăsit la volanul primei maşini sediul societăţii sibiene.

Nu a bătut recordul

Nu a condus decât aproximativ 100 de metri, după care a abandonat cele două maşini şi s-a făcut nevăzut. Alertaţi de către reprezentanţii firmei, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe făptaş. „Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Sibiu, Luciana Balteş. Totuşi, tânărul de 16 ani nu a reuşit să doboare recordul stabilit în acest an tot de către un sibian. În luna iunie, o persoană în vârstă de doar 15 ani din Mediaş a furat o Dacie din oraşul natal, pe care a condus-o până în localitatea Târnava unde a abandonat-o, după care a intrat în curtea unui localnic de unde a furat cea de-a doua maşină, un microbuz.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă