16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialUn galatean, bagat in spital de siameza familiei

Un galatean, bagat in spital de siameza familiei

Liviu Botina, un galatean in varsta de 45 ani, a fost internat ieri la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” din Galati, dupa ce a fost atacat de pisica siameza pe care el, sotia si fiica sa o ingrijesc de zece ani. Barbatul spune ca Kitty a fost adoptata in urma cu un deceniu si, cu exceptia faptului ca la un moment dat a atacat-o si pe sotia sa, pisica nu a mai avut astfel de probleme comportamentale.
Luni seara, cand galateanul si sotia sa se pregateau de culcare, fara sa fi fost provocata in vreun fel, Kitty s-a napustit pe nesteptate asupra stapanului sau si l-a muscat de picior provocandu-i o rana adanca. Ieri, barbatul a fost internat in spital. „In urma muscaturii, rana s-a infectat, iar pacientul a dezvoltat un abces pe fata anteroposterioara a gambei stangi, fiind operat de urgenta, urmand a fi supus si unui transplant de piele”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta, dr. Mihai Bucatanschi.
Medicul veterinar Cornel Gingarasu ne-a declarat: „Siamezele sunt pisici cu temperament agresiv si din cauza asta uneori pot face crize de furie. Cam una din 300 de pisici siameze sufera de aceasta boala, care se numeste distimie”. Liviu Botina si sotia sa sunt decisi sa pastreze pisica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă