19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn doctor din SUA este acuzat că a preparat vaccinuri pentru copii...

Un doctor din SUA este acuzat că a preparat vaccinuri pentru copii din salivă de pisică şi votcă

Autorităţile au suspendat licenţa unui medic din Chicago, care se pare că a dat pacienţilor vaccinuri modificate, conţinând salivă de pisică şi votcă, scrie The Guardian.

A fost declanşată o anchetă de urgenţă, după ce furnizorii de servicii medicale au depus plângeri în care susţineau că dr. Ming Te Lin le administra copiilor vaccinuri orale neautorizate.

Autorităţile au inspectat cabinetul medical al doctorului Ming Te Lin şi au descoperit, în spaţiul era complet nesteril, „o cutie cu flacoane şi tuburi, pe care medicul le folosea pentru a-şi prepara propriile vaccinuri”. Lin le-a spus anchetatorilor că prepară medicamente alternative pentru copii de mai bine de un deceniu.

Pe lângă faptul că folosea metode neautorizate, medicul este acuzat şi de fals în acte, întrucât semna documente care atestau că pacienţilor li s-au administrat vaccinurile convenţionale. Din evidenţele cabinetului său, reiese că printre pacienţii care au primit vaccinuri orale neautorizate se numără şi un copil de şapte ani.

Potrivit anchetatorilor, medicul Ming Te Lin adăuga, uneori, în vaccinurile administrate pacienţilor cu alegerii, alcool şi uneori salivă de pisică, pe care o recolta cu un tampon direct din gura felinei. El le-a spus investigatorilor că folosea un dispozitiv numit „WaveFront 2000” pentru a scoate mercurul din vaccinuri.

Medicul obişnuia să administreze vaccinul oral sau nazal dacă pacientul sau un membru al familiei avea autism, eczeme sau tulburări neurologice.

Nici una dintre metodele doctorului Ming Te Lin nu este aprobată de organismele specializate, iar el nu şi-a informat pacienţii asupra riscurilor pe care şi le asumă nefăcând vaccinurile convenţionale.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă