17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn bărbat care a băgat în comă un poliţist din Gorj, arestat...

Un bărbat care a băgat în comă un poliţist din Gorj, arestat preventiv

Un gorjean care băgat în comă un agent de poliţie de la Postul din Negomir, după ce l-a lovit de mai multe în cap cu o scândură, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile de magistraţii Tribunalului Gorj, scrie Mediafax.

 

Instanţa Tribunalului Gorj a dispus, luni, arestarea preventivă pentru 20 de zile a lui Constantin Blidaru, acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, se arată într-un comunicat al Parchetul instanţei supreme.

Blidaru este cercetat după ce, sâmbătă, în jurul orei 19.00, l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent pe B.G.C., agent la Postului de Poliţie Negomir, acesta intrând în comă.

Poliţistul fusese sesizat că Blidaru adresează cuvinte şi expresii jignitoare mai multor persoane, precum şi că distruge mai multe bunuri. Ajuns la faţa locului pentru investigaţii, poliţistul a fost lovit de Blidaru cu o scândură, în zona capului, suferind o plagă zdrobită dar şi leziuni la mâna dreaptă, în timp se se apăra.

Un alt poliţist, din Arad, a fost bătut de trei sportivi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla la o nuntă şi a încercat să aplaneze un conflict.

Poliţistul (31 de ani) lucrează la Poliţia de proximitate şi era în timpul liber, fiind bătut la Ştrandul Neptun din municipiul Arad, unde participa la o nuntă. El a fost preluat de o ambulanţă şi la scurt timp a intrat în comă de gradul I, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţistul are un hematom pe creier, dar şi numeroase traumatisme şi leziuni interne.

Suspecţii, trei sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, au fost identificaţi şi sunt cercetaţi în libertate, urmând ca încadrarea faptei lor să fie făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie victima.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă