14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUltima şansă pentru Remat

Ultima şansă pentru Remat

Campioana României la volei masculin va întâlni, joi, cel mai accesibil adversar al grupei D, VfB Friedrichshafen, antrenat chiar de către selecţionerul Stelian Moculescu.

 

Prima săptămână a noului an este, în general, una de reacomodare la efort pentru mai toate echipele sportive din România. Nu însă şi pentru campioana ţării la volei masculin, Remat Zalău, cea care va disputa joi cel de-al cincilea meci din grupa D a Ligii Campionilor. „Lanterna roşie” a grupei, cu doar un set câştigat în precedentele meciuri, Remat se poate gândi serios să se despartă de această competiţie măcar cu o victorie. Ardelenii vor primi vizita echipei germane VfB Friedrichshafen, ocupanta poziţiei a treia în clasament, care a înregistrat un singur succes în această grupă, chiar în manşa-tur cu Zalăul, acolo unde şi românii aveau să câştige unicul set în Liga Campionilor. Între timp, campioana României are un nou antrenor, Mircea Dudaş, cel care a venit între Crăciun şi Revelion de la „U” Cluj, tehnician care deţine şi funcţia de antrenor secund la echipa naţională.

Friedrichshafen nu mai sperie

Acesta va încerca să profite din plin de avantajul cunoaşterii stilului de joc al nemţilor, o echipă pregătită chiar de către selecţionerul României, Stelian Moculescu. „Este o mare onoare pentru mine să pot antrena în Liga Campionilor şi, în acelaşi timp, o mare provocare să mă confrunt cu echipa pregătită de Stelian Moculescu. Dânsul este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, am învăţat foarte multe de la el, dar vom fi adversari joi. Am avut foarte puţin timp la dispoziţie să pregătesc meciul cu germanii, dar vom da tot ce avem mai bun din noi şi cred că orice se poate întâmpla”, a declarat noul antrenor al Rematului. Formaţia germană, o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor, are nevoie de o minune pentru a se califica în play-off, acolo unde ajung doar primele două clasate din grupă. Remat Zalău-VfB Friedrichshafen va începe la ora 19.00.

Pălărie prea mare

Liga Campionilor a fost, pentru Remat Zalău, o competiţie mult prea pretenţioasă pentru valoarea sa. Pe lângă formaţia germană, ardelenii i-au mai avut adversari în grupa D pe italienii de la Trentino BetClic, campionii en-titre, şi pe polonezii de la PGE Skra Belchatow. Remat a pierdut la zero cele două meciuri în compania italienilor, dar şi partida cu polonezii de pe teren propriu şi nu mai are nici o şansă de calificare. În ultimul meci al grupei D, campionii României vor juca returul contra celor de la Belchatow, miercuri, 12 ianuarie, de la ora 18.00.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă