22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialToyota RAV 4 facelift, spectacol pe un circuit indoors

Toyota RAV 4 facelift, spectacol pe un circuit indoors

Toyota RAV 4 facelift a fost oficial lansată în România, în cadrul unui eveniment desfăşurat la studiourile Kentauros din Stefanesti, acolo unde Titi Aur a făcut demonstraţii de virtuozitate la volan pe un mini circuit indoor, arătând capacităţile de trecere ale maşinii. RAV 4 beneficiază acum de o grilă nouă, de un spate uşor redesenat şi de noi dotări la interior, care să o aducă la zi înaintea schimbării complete de generaţii.

Clienţii pot alege între trei motorizări: 2.0 Valvematic de 158CP, 2.2 D-4D DPF de 150CP şi motorul 2.2 D-CAT de 177CP. Acesta din urmă are un cuplu maxim de 400Nm, prinde 100km/h în 9.3 secunde, consuma în medie 6.7 l/100km şi atinge o viteză maximă de 200km/h.

RAV 4 facelift este disponibil de la un preţ de pornire de 23.587 de Euro cu TVA inclus pentru versiunea Comfort 4×2 2.0 litri benzină. Aceeaşi echipare, dar 4×4, costă 25.127 Euro cu TVA.

Echiparea Comfort oferă jante de oţel pe 17 inci, proiectoare de ceaţă, oglinzi retrovizoare electrice, bare plafon, aer condiţionat manual, RCD+MP3 cu 6 boxe, geamuri electrice faţă-spate, banchetă spate rabatabilă 60:40 şi culisabila, airbaguri faţă, cortină şi pentru genunchii şoferului, sistem de asistentă la pornirea în rampă, de control al tracţiunii, direcţie asistată electric şamd.

Echiparea Executive, mai scumpă cu 2.658 de Euro decât Comfort 4×4, aduce în plus jante din aliaj pe 17 inci, oglinzi pliabile electric, geamuri lateral spate cu tentă închisă, torpedou refrigerat, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, oglinda interioară heliomata, aer condiţionat automat dual zone, RCD+MP3 cu CD changer, comenzi audio pe volan, cruise control, senzori de ploaie şi lumina, sistem de control avansat al stabilităţii, sistem pentru asistentă la coborirea în pantă etc.

Echiparea Luxury, mai scumpă cu 2.872 Euro decât Executive, adaugă trapă acţionată electric, sistem Smart Entry & Start, sistem navigaţie cu monitor de 7 inci şi Hard Disk de 40GB pentru sistemul multimedia, cameră video pentru marşarier, scaune încălzite, scaun şofer reglabil electric, tapiţerie din piele+alcantara sau piele, în funcţie de motorizare.

 

 

sursa: www.drive-test.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă