16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialTotti vrea sa joace cu Mutu in atacul Romei

Totti vrea sa joace cu Mutu in atacul Romei

Capitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat, intr-un interviu pentru Sky Sports, ca vicecampioana Italiei are nevoie de un atacant care sa faca diferenta si considera ca jucatorul cel mai indicat pentru un transfer ar fi Adrian Mutu, de la Fiorentina, informeaza presa italiana.

Adrian Mutu nu a semnat deocamdata prelungirea contractului cu Fiorentina, desi clubul toscan i-a facut o oferta pentru un acord valabil pana in 2012, care include si o marire de salariu. In aceasta vara presa italiana a scris in repetate randuri ca Mutu ar fi aproape de o despartire de Fiorentina si de un transfer la AS Roma.
"Sper sa aducem un atacant mare, un jucator care sa faca diferenta. Mutu este peste toti, pentru ca a demonstrat ca este un jucator mare, care poate face diferenta, care place tuturor echipelor. Daca ar putea veni, s-ar incadra bine", a spus Totti, care a negat ca i-ar fi telefonat lui Mutu pentru a-l convinge sa vina la AS Roma: "Nu am numarul lui de telefon".

Francesco Totti a vorbit si despre transferurile lui Riise si Loria: "Sunt doua transferuri mari. Riise este un jucator de nivel international, care a castigat Liga Campionilor, a castigat aproape tot. Loria este unul dintre cei mai puternici jucatori din Italia pe postul lui".
Intrebat daca s-a gandit la o posibila revenire in nationala Italiei, dupa intoarcerea lui Marcello Lippi in locul lui Roberto Donadoni, Totti a raspuns: "Nu am mai discutat cu Lippi. El a spus ca respecta decizia mea de a ma retrage si a facut bine".

Cele mai citite

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata. Incidentul...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...
Ultima oră
Pe aceeași temă