22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialSusan Sarandon, enervata de discursul lui Bush

Susan Sarandon, enervata de discursul lui Bush

Actrita americana Susan Sarandon se alatura altor actori si artisti care militeaza impotriva razboiului, afirmand ca discursul despre starea Uniunii al presedintelui George W. Bush, consacrat in special Irakului, a enervat-o, potrivit AP.
Actrita ar dori retragerea trupelor din Irak in urmatoarele sase luni. In opinia sa, cei care se opun strategiei irakiene a lui George W. Bush trebuie sa transmita mesajul lor candidatilor la alegerile din 2008: “Speram sa putem cere pe viitor tuturor candidatilor, tuturor celor care vor sa ne reprezinte, sa includa cu adevarat acest subiect in campania lor”.
Anul trecut, intr-un interviu acordat unei televiziuni britanice, Susan Sarandon a afirmat ca nu este de acord cu candidatura senatoarei Hillary Rodham Clinton. Actrita a apreciat ca fosta “Prima Doamna” s-a “prabusit sub presiune”, votand in favoarea razboiului din Irak. Susan Sarandon a indicat, de asemenea, ca va participa impreuna cu sotul sau, Tim Robbins, si cu actorul Sean Penn la o manifestatie impotriva razboiului din Irak in acest weekend la Washington.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă